سمبوسه گوشت
سمبوسه گوشت
سمبوسه گوشتطرز تهیه و پخت سمبوسه گوشت چرخ کرده با سیب زمنی و نان لواش ، از خوراکی های ساده و بسیار پرطرفدار ایرانی که بیشتر در بخش های جنوب ایران نظیر هرمزگان و خوزستان طبخ میشود .
مواد لازم برای تهیه سمبوسهمواد لازم برای تهیه سمبوسه بندری
- گوشت چرخ کرده🍖
- فلفل دلمه ای
- سیب زمینی🧅
- پیاز🧅
- جعفری☘️
- نان لواش🍞
- زردچوبه
- فلفل سیاه
- نمک🧂
- سس فلفل قرمز یا فلفل قرمز🌶
- روغن🍶
طرز تهیه سمبوسه گوشت
در ابتدای کار پیاز را ریز خرد کنید و در روغن داغ ریخته تا سرخ شود وقتی خوب طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید ، کمی زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک را هم بزنید .درب ماهیتابه را بزارید تا گوشت هم بپزد . الان وقتشه سیب زمینی ها را آب پز کنید و وقتی پخت نگینی خرد کنید ، یا میتوانی سیب زمینی خام را نگینی خرد کرده و سرخ کنید .
الان برید سراغ گوشت اگر پخته فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید . در این مرحله سیب زمینی ها را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید و مقداری سبزی معطر و سس فلفل قرمز هم به دلخواه اضافه کنید ، اجازه دهید حدود ده دقیقه مواد با هم روی حرارت باشند تا عطر و طعم مواد به خورد هم روند . سپس مواد را داخل نان لواش پیچیده و در روغن سرخ کنید . نوش جان 😋❤️ بجای گوشت میتونید سوسیس هم استفاده کنید . اگر حساسیت دارید یا دوس ندارید که سمبوسه خانگی تندی داشته باشید ، سس فلفل را حذف کنید .🌶️