سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه سیب زمینی در فر سمبوسه سیب زمینی با تره سمبوسه سیب زمینی و قارچ

سمبوسه

طرز تهیه و دستور پخت سمبوسه سیب زمینی ساده جنوبی با نان لواش ، از خوراکی‌ های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان و بلوچستان پخت‌ شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌ است .

 مواد لازم برای ۳۵ تا ۴۰ عدد سمبوسه

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

  • سیب زمینی ۱ کیلوگرم
  • سبزی ساطوری شده ۱۰۰گرم
  • نون لواش ۶ عدد
  • پیاز بزرگ ریز نگینی شده ۱ عدد
  • ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
  • سس فلفل به دلخواه
دستور پخت

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

برای تهیه خوراک سیب زمینی در ابتدا پیازها را پوست بگیرید ، ریزخرد کنید ، کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود . سپس ادویه را هم اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدید ، بعد سیب زمینی های پخته را بکوبید و همراه سبزی و سس فلفل اضافه کنید . با هم مخلوط کنید تا یک اندازه و مساوی طعم دارن شوند . مخلوط را کنار بزارید تا خنک بشه . برای اینکه سمبوسه های یک شکل و مساوی داشته باشید ، یک عدد نون لواش را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت نون را از عرض به سه قسمت تقسیم کرده به طوری که هر یک عدد نان ۶ قسمت مساوی برش داده بشه .

اولین گوشه را از مواد پر کرده وتا میزنید تا شکل مثلث بگیرد و اضافه نان را به همان شکل ادامه میدهید تا یک سمبوسه کامل بشه . سمبوسه های پیچیده شده را در روغن داغ سرخ نمایید ، یه ظرف در دار کنار بگذارید تا وقتی سمبوسه سرخ شد داخل ظرف بچینید تا خشک نشه . نان هایی که برای سمبوسه برش زدید در داخل نایلون قرار دهید تا موقع پیچیدن سمبوسه نان خشک نشود . میزان تندی سمبوسه به شما بستگی داره اگر نمیخاهید تند بشه ، زیاد فلفل نزنید . اضافه کردن پودر سیر هم به شما بستگی داره میتونید واسه طعم جذابتر بیشتر استفاده کنید . از نوش جان کردنش غذا با سیب زمینی لذت ببرید .👌😋

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.