طرز تهیه آش دوغ اردبیل سرعین با گوشت قلقلی ۲ نفره ساده و سریع
طرز تهیه آش دوغ اردبیل
دستور پخت آش محلی ترکی اصیل خوشمزه همراه با گوشت، آش خوش طعم ساده و محلی مخصوص شهر سرعین استان اردبیل در ضمن این غذا را در شهرهای دیگر مانند کردستان ، شیراز ، همدان و قزوین نیز میتوانید پیدا کنید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش دوغ اردبیل در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
دوغ | ۴تا۴/۵کیلو |
گوشت | ۱۰۰ گرم |
سبزی آش خرد شده | ۳۰۰ گرم |
نخود پخته شده | ۱پیمانه |
برنج شسته شده | ۱پیمانه |
تخم مرغ | ۱عدد |
آرد | ۱قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش دوغ اردبیل
مرحله ۱
برای تهیه این آش محلی خوشمزه گوشت را درون کاسه ریخته و نوک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید سپس روی آن یک قاشق چایخوری آرد ریخته و با دست مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود حالا این گوشت را بصورت فندوق های ریز گرد نمایید.
مرحله ۲
در مرحله بعد دوغ را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم، یک کاسه از دوغ را برداشته و درون آن برنج و آرد و تخممرغ را اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شوند.
مرحله ۳
سپس درون قابلمه ریخته و مدام این مواد را هم میزنیم تا به جوش بیاید، حالا ساقه های خرد شده سیر را اضافه کنید و پس از گذشت ۵ الی ۸ دقیقه سبزی آشی را اضافه میکنیم ، حرارت را کم کنید تا حسابی آش مجلسی جا افتاده شود.
مرحله ۴
در مرحله بعد نخود پخته شده و پس از آن کوفته قلقلی های آماده شده را به آش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا غذای محلی ما آماده برای سرو شود.
مرحله ۵
شما میتوانید تخممرغ را از غذای خود حذف کنید، هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد، برای اینکه طعم بهتری داشته باشید میتوانید ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه به آش اضافه نمایید.