طرز تهیه شنیسل ماهی

طرز تهیه شنیسل ماهی

غذای خوشمزه با انواع ماهی های آزاد و پرورشی مانند ماهی قزل آلا و شیر و یا سالمون، تفاوت بین ماهی قزل آلا و سالمون با اینکه از یک خانواده میباشند در این است که گوشت سالمون نارنجی ( گلبهی ) میباشد و نسبت به ماهی های دیگر امگا ۳ و پروتئین بیشتری دارد..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شنیسل ماهی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله ماهی بدون استخوانچهار تکه
پودر سیریک ق چ
پودر تخم گشنیزنصف ق چ
فلفل سیاهیک سوم ق چ
اب لیمو تازهیک ق غ
نمکبه میزان لازم
ارد سفیدیک لیوان
ارد سوخاری ادویه داریک لیوان
تخم مرغیک عدد درشت
مواد سس تارتار
مایونزیک پیمانه
خیار شور نگینییک سوم لیوان
پیاز کاملا ریز شدهیک سوم پیمانه
پاپریکا . فلفل سیاه پودر سیر.نمکبه میزان لازم
لیمو تازهدو عدد
گشنیز یا جعفری تازه چاپ شدهدو تا سه ق غ

طرز تهیه شنیسل ماهی

مرحله ۱

برای تهیه سس مخصوص غذاهای دریایی سس مایونز را درون کاسه ریخته سپس پودر پاپریکا و فلفل سیاه و پودر سیر را به سس اضافه نموده مواد را بخوبی با هم ترکیب کرده پس از انجام این کار مقداری نمک بریزید.

مرحله ۲

حالا پیاز های ریز شده را اضافه کرده خیار شوری را که بصورت نگینی خرد نموده ایم را هم به مواد درون کاسه  اضافه میکنیم حالا آب دو عدد لیموی تازه را همراه با سبزی های خرد شده ی گشنیز و جعفری به سس تارتار اضافه میکنیم.

مرحله ۳

تمامی مواد را درون مخلوط کن ریخته و با هم ترکیب میکنیم تا کاملا یکدست و رقیق شوند. اگر بدنبال طعمی متفاوت و قوی هستید میتوانید کمی هم پودر خردل به سس اضافه کنید.

مرحله ۴

در محله بعد و برای تهیه شنیسل فیله های ماهی را درون یک کاسه لبه دار ریخته و برای مرینیت کردن فیله ها ادویه را که شامل ( پودر سیر و پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه و اب لیمو تازه و نمک ) میباشد اضافه کنید.

مرحله ۵

بخوبی با هم مخلوط میکنیم تا تمامی قسمت های ماهی به ادویه آغشته شود حالا کاسه را برای مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا حسابی مزه دار و ترد شود.

مرحله ۶

در کاسه های جدا گانه آرد سفید و آرد سوخاری را ریخته و دریک کاسه دیگر تخم مرغ ها را شکسته و بخوبی هم میزینم تا از حالت لختگی خارج شود . تابه را روی اجاق قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید روغن درون تابه داغ شود.

مرحله ۷

سپس فیله ها را بترتیب در داخل آرد سفید قرار داده پس از آن درون تخم مرغ گذاشته و در پایان درون آرد سوخاری بغلتانید حالا فیله ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید . توجه داشته باشید حرارت متوسط باعث میشود تا فیله ها کاملا مغز پخت و خوش رنگ شوند.

مرحله ۸

هنگامی که فیله ها سرخ شد بر روی حوله های کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود. اکنون غذای شما آماده برای سرو شده است و میتوانید آنرا با سس تارتار که بهترین نوع سس برای غذاهای دریایی میباشد میل نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.