طرز تهیه ژله طالبی شکم پر

طرز تهیه ژله طالبی شکم پر

طرز تهیه ژله طالبی شکم پر با رسیدن میوه‌های نوبرانه فصل بهار شما می‌توانید با کمی خلاقیت و هنر انواع دسرها و ژله‌های خوشمزه را در منزل تهیه کنید ، ژله طالبی شکم پر یکی از این ژله های خوشمزه می‌تواند باشد.

مواد لازم
طالبی گرد و متوسط۱ عدد
ژله آلبالو ۱ عدد
آب جوش۱و ۲/۳ لیوان

طرز تهیه ژله طالبی شکم پر

مرحله اول

برای تهیه این ژله خاص و زیبا ابتدا باید یک میوه طالبی در اندازه‌های متوسط و تازه را انتخاب کنید. طالبی شما باید سفت باشد. بعد از اینکه میوه را شستید، قسمت بالایی میوه را برش بزنید.

مرحله دوم

برش شما باید در حدی باشد که با قاشق بتوانید داخل میوه را تخلیه کنید. تمام تخمه‌های میوه را خارج کنید و سعی نمایید بخوبی داخل میوه را پاک کنید. ژله آلبالو را با دو لیوان سر خالی آب داغ مخلوط کنید.

مرحله سوم

محلول ژله را روی حرارت بخار آب قرار دهید و ژله را بصورت بنماری حل کنید. بعد از حل شدن پودر ژله، ظرف آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. حالا درون طالبی را با مایع ژله پر کنید.

مرحله چهارم

طالبی را درون یک کاسه کوچک قرار دهید و دور آن را پر کنید تا دیگر تکان نخورد. ظرف را برای ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد، حالا با یک چاقوی تیز طالبی را برش بزنید و برای سرو با سس شکلاتی یا خامه روان آن را تزئین کنید.

منبع : _cook_lover

 

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 اردیبهشت 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.