طرز تهیه آش گوجه

 طرز تهیه آش گوجه خوشمزه مناسب برای ماه رمضان

آش گوجه فرنگی محلی اردبیل بسیار خوشمزه و خوش طعم می‌باشد ، این غذا در شهر های مختلف با روش های متفاوت تهیه می‌شود ، این خوراک را با لوبیا چشم بلبلی و لوبیا چیتی و لپه و عدس می‌پزند و چاشنی اصلی آن آبغوره می‌باشد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه آش گوجه

  • گندم : یک لیوان
  • نخود ، لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز : یک لیوان
  • عدس : نصف لیوان
  • سبزی آش خرد شده : ۳۰۰ گرم
  • گوجه : ۸ تا ۱۰ عدد متوسط
  • پیاز خلالی سرخ شده : ۳ ، ۴ عدد
  • نعناع داغ : ۲ ، ۳ قاشق غذاخوری
  • رب : یک قاشق غذاخوری
  • آبغوره : ۴ ،۵ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه آش گوجه

مرحله اول

برای پخت آش گوجه یا هر نوع آش محلی دیگه باید از روز قبل حبوبات را بخیسانید ، در طول این مدت هم آب را برای دو الی سه مرحله عوض کنید این کار باعث گرفتن نفخ حبوبات میشود ، در ضمن گندم را هم با آب گرم بخیسانید برای ۲ الی ۳ ساعت .

مرحله دوم

در مرحله بعد حبوبات را همراه با گندم درون قابلمه ریخته و برای مدت زمان دو ساعت بپزید سپس با آن ها عدس و سبزی آش را اضافه کنید ۳۰ دقیقه بعد از پخت این مواد گوجه های رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت متوسط سوپ ساده بپزد .

مرحله سوم

برای بهتر شدن رنگ غذا با گوجه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را درون مقدار کمی روغن تفت دهید و آن را به آش اضافه کنید . حالا درون ظرفی جداگانه پیاز را خلالی کرده و آن را سرخ کنید به پیاز ها کمی هم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید .

مرحله چهارم

مقداری از پیاز داغ را که آماده کرده آید برای تزیین غذا جدا کنید و الباقی آن را به آش اضافه کنید ، نعنا داغ را هم تهیه کرده و مقداری از آن را برای تزیین و الباقی را به آش گوجه اضافه کنید . در لحظات پایانی پخت ۴ قاشق غذاخوری آب غوره به آش اضافه کرده و نمک آن را اندازه کنید اکنون غذای شما آماده برای سرو می باشد .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.