حلوا شیر عسلی یک حلوای خوشمزه و مجلسی مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه حلوا شیر عسلی
حلوا شیر عسلی دارای دستور پخت آسانی میباشد و مدت زمان مورد نیاز برای تهیه آن زیاد نیست . یکی از نکات مهم برای پخت آن استفاده از کره در کنار روغن مایع و یا روغن جامد میباشد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه حلوا
- آرد سفید : ۱۵۰ گرم
- کره :۵۰ گرم
- روغن مایع :۵۰ گرم
- شیر عسلی : ۲۰۰ گرم
- زعفران : به میزان لازم
- گلاب: ۲ تا ۳ ق غ
طرز تهیه حلوا شیر عسلی
مرحله اول
برای درست کردن حلوا شیر عسلی مجلسی و خوشمزه ابتدا باید آرد را الک کنید سپس آن را درون ماهیتابه بریزید و با حرارت کم تفت دهید مدت زمان تفت دادن آرد تقریباً ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می باشد این کار را باید تا زمانی که آرد بلند می شود انجام دهید .
مرحله دوم
یکی از نکات ریز در درست کردن حلوا مدت زمان تفت آرد می باشد ، هرچه آرد را بیشتر تفت دهید حلوا مجلسی شما تیره تر میشود . پس از انجام این کار کره و روغن مایع را به آرد اضافه کنید ، مواد را مرتب هم بزنید و تفت دهید .
مرحله سوم
پس از اینکه مواد بخوبی مخلوط شد نوبت به اضافه کردن زعفران و گلاب میرسد ، مواد را کمی با هم تفت دهید و در پایان آشپزی شیر عسلی را اضافه نمایید ، اجاق گاز را خاموش کرده و تا زمانی که بسته میشود مواد را مرتب هم بزنید . برای تزیین آن هم میتوانید از انواع مغز گردو و بادام و پسته استفاده کنید .