طرز تهیه حلوا زعفرانی

طرز تهیه حلوا زعفرانی

حلوا ساده و مجلسی با گلاب و آرد گندم ، حلوا را میتوانید با آرد برنج ، عسل ، هویج و گردو تهیه نمایید و با نان بستنی و نان میکادو هم تزیین نمایید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آردگندمدو پیمانه
گلابنصف پیمانه
آبیک و نیم پیمانه
شکریک و نیم تا دو پیمانه
زعفران دم کردهبه میزان لازم
روغن مایع و کرهبه میزان لازم
عرق هلیک چهارم پیمانه

طرز تهیه حلوا زعفرانی

مرحله ۱

برای تهیه حلوا در شروع کار تابه را بر روی اجاق گذاشته حرارت را کم کنید و آرد الک شده را درون تابه ریخته و تفت دهید به این نکته توجه داشته باشید که آرد را باید هم بزنید تا بوی خامی آرد بلند شود.

مرحله ۲

اگر آرد را کم تفت دهید رنگ حلوا روشن میشود و اگر زیاد تفت دهید رنگ حلوا تیره خواهد شد مدت زمان تفت دادن آرد تقریبا ۲۰ دقیقه میباشد.در مرحله بعد روغن و کره را آرام آرام به آرد اضافه کنید.

مرحله ۳

بخوبی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید ( کم بودن روغن باعث شکننده شدن حلوا میشود ) ، مخلوط آرد و روغن را دوباره تفت دهید ، بعد از آماده شدن شیره حلوا آنرا آرام آرام به آرد اضافه کنید.

مرحله ۴

مواد را خوب با هم مخلوط کرده تا که یکدست شود و تفت دهید . در پایان قابلمه رو در دست گرفته و همانند گهواره تکان دهید و حلوا را هم بزنید تا یک جا جمع شود .

مرحله ۵

قابلمه را بروی اجاق قرار داده آب را اضافه کنید سپس شکر و گلاب را هم درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید پس از انجام این کار عرق هل و زعفران آب کرده غلیظ را هم درون قابلمه ریخته زمانی که شیره چند قل زد زیر اجاق را خاموش کنید.

مرحله ۶

اگه حلوا زعفرانی سفت شد کمی آب جوش اضافه کنید. اگه شل بود باز روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه شما برسد . برای پیمانه میتوانید از یک لیوان برای اندازه گیری تمام مواد استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.