مرغ شکم پر در فر

فیلم مرغ شکم پر مجلسی مرغ شکم پر در فر با جوجه گردان مرغ شکم پر در فر با تنورک طرز تهیه مرغ شکم پر ساده مرغ شکم پر با برنج طرز تهیه مرغ شکم پر در دیگ مرغ شکم پر رستورانی راز و رمز خوشمزه شدن مرغ شکم پر

مرغ شکم پر در فر

طرز تهیه و پخت مرغ شکم پر در فر خوشمزه و مجلسی خانگی با رب انار ،در این روش پخت ساده ابتدا مرغ را درون قابلمه پخته سپس برای بهتر شدن رنگ غذا آنرا درون فر قرار میدهید ، البته استفاده و نوع ادویه بستگی به ذائقه خود شما دارد .

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر

  • مرغ: ۱ عدد متوسط
  • کرفس ساقه و برگ: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • فلفل دلمه:۱عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • آلو خورشتی: ۴ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • نمک، زردچوبه : به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • کره: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه مرغ شکم پر

در این روش مرغ درسته و کامل را را داخل قابلمه بپزید ، سپس برای بریان شدنش داخل فر قرار میدهید . در ابتدا پس از شستن مرغ ، پوست آن را جدا نکنید ، وزن مرغ باید حدود ۱/۵ تا ۲ کیلو باشد اگه مرغ درشت تری با وزن بالا انتخاب کنید ممکن است مرغ خوب پخته نشود . اول مرغ را به همراه نمک و فلفل وزردچوبه ، فلفل دلمه و هویج داخل آب در قابلمه با حرارت ملایم بزارید بپزه ، حدود ۴۰ دقیقه برای پخت کافیست . در این زمان که مرغ میپزد شما باید مواد داخل شکم مرغ را حاضر کنید . اول پیاز رو ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه ، کرفس ، آلو خورشتی ، رب گوجه ، رب انار ، نمک و زرد چوبه را به ترتیب اضافه کنید و تفت دهید .

مرغ پخته شده را به آرامی برداشته و داخل صافی قرار میدهید تا آب آن گرفته شود ، موادی که تفت داده شده است را داخل شکم مرغ پر کنید و بهتر است درآخر شکم رو بدوزید . داخل تابه شیشه ای پیاز را حلقه حلقه برش بزنید و بچنید مرغ را روی پیازها قرار دهید ، کمی کره آب کرده و به آن زعفران اضافه کنید و با فرچه به همه جای مرغ بزنید ، سپس مرغ شکم پر را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ، یک ربع با حرارت بالا و یک ربع با حرارت پایین تنظیم کنید ، تا مرع کاملا خوشرنگ و بریانی شود . نکته مهم اینکه ، آبی که مرغ را در ابتدا در آن پختید دور نریزید و هنگام سرو خوراک مرغ استفاده کنید . اگر مرغ را از قسمت سینه داخل قابلمه بگذارید بهتر میپزد . نگرفتن پوست مرغ باعث میشه مرع شما در فر خشک نشود . نوش جان 😋😋

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.