مرغ شکم پر در فر
مرغ شکم پر در فر
مرغ شکم پر در فرطرز تهیه و پخت مرغ شکم پر در فر خوشمزه و مجلسی خانگی با رب انار ،در این روش پخت ساده ابتدا مرغ را درون قابلمه پخته سپس برای بهتر شدن رنگ غذا آنرا درون فر قرار میدهید ، البته استفاده و نوع ادویه بستگی به ذائقه خود شما دارد .
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغمواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر
- مرغ: ۱ عدد متوسط
- کرفس ساقه و برگ: ۱۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- فلفل دلمه:۱عدد
- رب انار: ۱ قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
- آلو خورشتی: ۴ عدد
- هویج: ۱ عدد
- نمک، زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- کره: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
طرز تهیه مرغ شکم پر
در این روش مرغ درسته و کامل را را داخل قابلمه بپزید ، سپس برای بریان شدنش داخل فر قرار میدهید . در ابتدا پس از شستن مرغ ، پوست آن را جدا نکنید ، وزن مرغ باید حدود ۱/۵ تا ۲ کیلو باشد اگه مرغ درشت تری با وزن بالا انتخاب کنید ممکن است مرغ خوب پخته نشود . اول مرغ را به همراه نمک و فلفل وزردچوبه ، فلفل دلمه و هویج داخل آب در قابلمه با حرارت ملایم بزارید بپزه ، حدود ۴۰ دقیقه برای پخت کافیست . در این زمان که مرغ میپزد شما باید مواد داخل شکم مرغ را حاضر کنید . اول پیاز رو ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید سپس فلفل دلمه ، کرفس ، آلو خورشتی ، رب گوجه ، رب انار ، نمک و زرد چوبه را به ترتیب اضافه کنید و تفت دهید .
مرغ پخته شده را به آرامی برداشته و داخل صافی قرار میدهید تا آب آن گرفته شود ، موادی که تفت داده شده است را داخل شکم مرغ پر کنید و بهتر است درآخر شکم رو بدوزید . داخل تابه شیشه ای پیاز را حلقه حلقه برش بزنید و بچنید مرغ را روی پیازها قرار دهید ، کمی کره آب کرده و به آن زعفران اضافه کنید و با فرچه به همه جای مرغ بزنید ، سپس مرغ شکم پر را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ، یک ربع با حرارت بالا و یک ربع با حرارت پایین تنظیم کنید ، تا مرع کاملا خوشرنگ و بریانی شود . نکته مهم اینکه ، آبی که مرغ را در ابتدا در آن پختید دور نریزید و هنگام سرو خوراک مرغ استفاده کنید . اگر مرغ را از قسمت سینه داخل قابلمه بگذارید بهتر میپزد . نگرفتن پوست مرغ باعث میشه مرع شما در فر خشک نشود . نوش جان 😋😋