کباب تابه ای مرغ
کباب تابه ای مرغ
کباب تابه ای مرغ
طرز تهیه و پخت کباب تابه ای مرغ ۴ نفره مجلسی و خوشمزه رستورانی ، بهتر است ، از خرید مرغ های زیر وزن ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم اجتناب کنید ، چون اغلب بیمار بوده و به دلیل احتمال اختلال در رشد و ساختمان عضلانی نارس ، قابل مصرف نیستند .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای مرغ
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۷۵۰ گرم
- پیاز متوسط : یک عدد نگینی ریز خرد شده
- سیر رنده شده : یک ق چ
- زنجبیل رنده شده : یک ق چ
- نمک : یک ق چ سرپر
- فلفل قرمز : یک ق چ
- فلفل سیاه : یک دوم ق چ
- گرام ماسالا : یک ق چ
- زرد چوبه : یک دوم ق چ
- آرد نخودچی : ۴ ق غ
- روغن زیتون : یک ق غ
- فلفل سبز تند یا شیرین (دلخواه) : ۳ عدد
- گشنیز یا جعفری ریز خرد شده : یک چهارم پیمانه
- لیموی تازه : ۱ عدد
- تخم مرغ : یک عدد کوچک
- کره : به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ
در ابتدا و برای تهیه این کباب خانگی باید سینه های مرغ را خرد کنید و در چرخ گوشت یا غذا ساز چرخ کنید تا خوب له بشه . سپس سینه چرخ شده را در ظرفی بزرگ بزارید و پیاز خرد شده و زنجبیل رنده شده و سیر له شده و نمک و فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، گرام ماسالا و زرد چوبه و آرد نخود چی و روغن زیتون و فلفل سبز و گشنیز ، جعفری خرد شده ، لیمو و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط بشن . روی ظرف را با سلفون بپوشونید و در یخچال یک ساعت اجازه دهید تا استراحت کند .
بعد از یک ساعت مخلوط را به ۸ قسمت تقسیم کنید . هر قسمت را با دست مرطوب بردارید ، یا به شکل سوسیس یا کتلت در آورید ، و در تابه گریل روغن بریزید تا داغ بشه . سپس تکه هایی را که آماده کردید را به آرامی در تابه بچینید تا به آرامی سرخ بشه ، در آخر کار کره را اضافه کنید تا گوشت ها خشک و سفت نشوند . این کباب خوشمزه را هم میتونید با پلو هم با نان همبرگر سرو و میل کنید . نوش جان