کباب تابه ای مرغ

 

کباب تابه ای مرغ با سیب زمینی کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی

کباب تابه ای مرغ

طرز تهیه و پخت کباب تابه ای مرغ ۴ نفره مجلسی و خوشمزه رستورانی ، بهتر است ، از خرید مرغ های زیر وزن ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم اجتناب کنید ، چون اغلب بیمار بوده و به دلیل احتمال اختلال در رشد و ساختمان عضلانی نارس ، قابل مصرف نیستند .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای مرغ

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۷۵۰ گرم
  • پیاز متوسط : یک عدد نگینی ریز خرد شده
  • سیر رنده شده : یک ق چ
  • زنجبیل رنده شده : یک ق چ
  • نمک : یک ق چ سرپر
  • فلفل قرمز : یک ق چ
  • فلفل سیاه : یک دوم ق چ
  • گرام ماسالا : یک ق چ
  • زرد چوبه : یک دوم ق چ
  • آرد نخودچی : ۴ ق غ
  • روغن زیتون : یک ق غ
  • فلفل سبز تند یا شیرین (دلخواه) : ۳ عدد
  • گشنیز یا جعفری ریز خرد شده : یک چهارم پیمانه
  • لیموی تازه : ۱ عدد
  • تخم مرغ : یک عدد کوچک
  • کره : به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

در ابتدا و برای تهیه این کباب خانگی باید سینه های مرغ را خرد کنید و در چرخ گوشت یا غذا ساز چرخ کنید تا خوب له بشه . سپس سینه چرخ شده را در ظرفی بزرگ بزارید و پیاز خرد شده و زنجبیل رنده شده و سیر له شده و نمک و فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، گرام ماسالا و زرد چوبه و آرد نخود چی و روغن زیتون و فلفل سبز و گشنیز ، جعفری خرد شده ، لیمو و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط بشن . روی ظرف را با سلفون بپوشونید و در یخچال یک ساعت اجازه دهید تا استراحت کند .

بعد از یک ساعت مخلوط را به ۸ قسمت تقسیم کنید . هر قسمت را با دست مرطوب بردارید ، یا به شکل سوسیس یا کتلت در آورید ، و در تابه گریل روغن بریزید تا داغ بشه . سپس تکه هایی را که آماده کردید را به آرامی در تابه بچینید تا به آرامی سرخ بشه ، در آخر کار کره را اضافه کنید تا گوشت ها خشک و سفت نشوند . این کباب خوشمزه را هم میتونید با پلو هم با نان همبرگر سرو و میل کنید . نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.