طرز تهیه جوجه کباب لبنانی ویژه سولیکو شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی
دستور پخت جوجه خوشمزه خانگی، یک غذای ساده و بین المللی با طعمی به یاد ماندنی مناسب برای پیک نیک و مهمانی های خانوادگی و دوستانه. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب لبنانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ بدون استخوان | ۱ کیلو |
آبلیموی تازه | ۱/۴ پیمانه |
سیر له شده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱/۴ پیمانه |
نمک | ۱.۵ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه تازه کوبیده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نعنای خشک | ۱ قاشق چایخوری |
رب گوجه | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست با چربی معمولی | ۱/۴ پیمانه |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه جوجه کباب لبنانی
مرحله ۱
پس از اینکه مرغ را تمیز و خرد نمودید، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده روغن را اضافه کرده هنگامی که روغن داغ شد سیر له شده را درون تابه ریخته برای ۱ دقیقه تفت دهید.
مرحله ۲
پس از آن فلفل سیاه و نعنا خشک را اضافه کنید کمی مواد را با هم تفت دهید سپس پودر پاپریکا را اضافه نمایید، مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید برای ۱ دقیقه تفت دهید.
مرحله ۳
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. حالا درون یک کاسه بزرگ تکه های مرغ را همراه با سسی که آماده نموده اید مخلوط کنید.
مرحله ۴
کمی هم نمک و آب لیموی تازه به سس اضافه نمایید هم بزنید تا سس بخوبی بخورد مرغ برود، حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای یک شب درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.
مرحله ۵
در مرحله بعد تکه های مرغ را سیخ گرفته و بر روی ذغال قرار دهید و جوجه کباب خانگی خوشمزه و ترد خود را مهیا کنید. اگر امکان استفاده از ذغال را ندارید میتوانید جوجه کباب را درون تابه سرخ کنید.