طرز تهیه نان سوخاری خانگی

کالری نان سوخاری طرز تهیه نان سوخاری نحوه مصرف نان سوخاری

نان سوخاری خانگی نیز مانند سایر نان های دیگر یکی از فرآورده‌ های حاصل از آرد گندم میباشد . با این تفاوت که ، به دلیل پایین بودن رطوبت این نوع نان ، داری ویژگی و قابلیت نگهداری طولانی مدت میباشد . همچنین میزان کالری نان سوخاری ۳۵ کالری است که تقریبا دو برابر نان معمولی با ۷۵ کالری میباشد .

مواد لازم برای تهیه نان

مواد لازم برای تهیه نان سوخاری

  • آرد نان سوخاری : ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۵۰ گرم
  • شیر یا آب ولرم: یک دوم پیمانه
  • مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
  • کره: ۳۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • کنجد: به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه نان سوخاری خانگی

مرحله اول

برای تهیه نان سوخاری خانگی ترد و خوشمزه ابتدا آب ولرم را درون کاسه ریخته سپس به آن مایه خمیر را اضافه کنید و پس از انجام این کار یک قاشق شکر و آرد را با آب به خوبی مخلوط کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید تا خمیر پف کند .

مرحله دوم

در مرحله بعد و تا زمانی که خمیر عمل بیاید تخم مرغ را شکسته و سپس به آن شکر و کره را همراه با وانیل اضافه کنید آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود پس از انجام این کار خمیر آماده شده را به تخم مرغ اضافه کنید .

مرحله سوم

در مرحله بعد آرد را بر روی خمیر الک کنید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر شما صاف و یکدست شود و حالت بگیرد ، حالا خمیر را در یک جای گرم قرار داده و روی آن را برای مدت زمان ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود .

مرحله چهارم

در این مرحله قالب مستطیلی شکل لوف را چرب کنید و سپس کف آن را آرد پاشی نمایید ، خمیر را دوباره بر روی میز کار قرار داده و آن را ورز دهید پس از انجام این کار خمیر را درون قالب قرار داده و سطح روی آن را صاف کنید حالا با کمک یک قلمو زرده تخم مرغ را بر روی خمیر بزنید .

مرحله پنجم

در مرحله بعد کنجد را روی خمیر بپاشید و دوباره برای مدت زمان ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا حسابی پف کند و آماده برای پخت شود . فر را از قبل پیش گرم نمایید و قالب را برای مدت زمان ۳۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید .

مرحله ششم

در مرحله بعد و پس از اینکه نان خانگی شما پخته شد قالب را از درون فر خارج نمایید و روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خنک شود . حالا نان را از درون قالب خارج نمایید و به تکه های دلخواه برش بزنید . تکه ها نان را دوباره درون فر قرار دهید تا اینکه برشته و ترد شوند .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.