کشک بادمجان کبابی

کشک بادمجان کبابی

کشک بادمجان کبابی

طرز تهیه و پخت خوراک کشک بادمجان شمالی مجلسی خوشمزه با گردو برای ۴ نفر ، مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند، زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می‌باشد.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان

  • بادمجان ۵ عدد
  • پیاز درشت ۳ عدد
  • سیر ۵ حبه
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک ۱/۲ لیوان
  • گردو ۱/۲ لیوان
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان کافی

دستور پخت

طرز تهیه کشک بادمجان

برای طبخ یک خوراک کشک بادمجان محلی خوش طعم و خوش رنگ انتدا بادمجان ها را کبابی کرده و بعد بزارید کنار تا سرد بشه تا پوستش را جدا کنید و بعد زیر آب سرد گرفته تا یک ذره پوست هم رو بادمجان نماند و سپس بادمجان ها را با کمک چنگال به صورت پوره در آورید . پیاز را به صورت نگینی خرد کرده با نمک و زرد چوبه سرخ کنید .

یک قاشق روغن تا اخرین مرحله کار کافیست . پیازها که سرخ شد آنها را بیرون اورده و سیر خرد شده را اضافه کرده و سرخ نمایید .در مرحله بعد بادمجان کبابی پوره شده را با پیازها اضافه کنید و تفت دهید ، نعناع خشک و پودر گردو را هم اضافه کرده و تفت دهید .در آخر هم کشک را اضافه کرده و درب ظرف را ببندید تا کمی جا بیفته . نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.