طرز تهیه و پخت مرغ ترش شکم پر شمالی بدون فر در قابلمه
طرز تهیه مرغ ترش شکم پر
مرغ ترش شکم پر شمالی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ شمالی میباشد . به شما هم پیشنهاد میکنیم با صبر و حوصله و خیلی دقیق برای یک بار هم که شده این غذا را امتحان نمایید و از طعم و مزه بینظیر آن لذت ببرید .
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شکم پر
- مرغ ۱ عدد متوسط
- مغز گردو ۳۰۰ گرم
- قارچ ۳۰۰ گرم
- زرشک ۸۰ گرم
- پیاز ۳ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- هویج ۱ عدد
- روغن به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
- رب گوجه سبز (یا رب انار)ترش
- ادویه کاری + نمک + فلفل
- زرد چوبه + دارچین + آویشن
- سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو
طرز تهیه مرغ ترش شکم پر
مرحله اول
برای تهیه مرغ ترش شکم پر ، مرغ را درون قابلمه گذاشته سپس به آن پیاز و هویج و نمک و زردچوبه را اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا بصورت نیم پز آماده شود . در این فاصله زمانی مواد دیگر را آماده نمایید .
مرحله دوم
در این مرحله سبزی های معطر را درون چرخ گوشت ریخته و چرخ کنید ، سپس گردو و پیاز را به همین صورت چرخ کنید ، حالا تمام این مواد را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید ، در همان حال نیمی از ادویه ها را با مواد مخلوط کنید .
مرحله سوم
در مرحله بعد این مواد را درون ماهیتابه ریخته و با حرارت کم آنها را برای مدت زمان ده دقیقه تفت دهید . هنگامی که به خوبی سرخ شدند آنها را کنار قرار داده تا خنک شوند . در یک ظرف جداگانه قارچ های خرد شده را همراه با فلفل دلمهای و زرشک مخلوط کنید .
مرحله چهارم
در مرحله بعد این مواد را درون ماهی تابه ریخته و سرخ کنید سپس به آن رب گوجه فرنگی و الباقی ادویه ها را اضافه کنید ، هنگامی که مواد کاملاً تفت داده شد ، ضبط سبزی سرخ شده را به آن اضافه می کنیم ، سپس رب انار یا گوجه سبز را با مواد مخلوط می کنیم .
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را با هم مخلوط کرده و برای مدت زمان ۵ دقیقه آنها را تفت میدهیم ، پس از اینکه مرغ نیم پز شد آن را آبکش می کنیم و دورتادور مرغ را سرخ می کنیم ، حالا با موادی که تفت داده بودیم ، درون شکم مرغ را پر کرده و اضافی آن را دور مرغ میچینیم .
مرحله ششم
در مرحله بعد مرغ را درون قابلمه قرار داده و برای مدت زمان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بر روی حرارت کم قرار میدهیم تا خوراک مرغ شکم پر دم بکشد ، امیدواریم این غذای خوشمزه و مجلسی را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید .