خورش لبو

خورش لبو با مرغ خورش لبو قرمز خورش گوشت و لبو تهیه خورش لبو

خورش لبو

طرز تهیه و پخت خورش لبو خوشمزه و مجلسی خانگی مازندرانی با گوشت ، فیتوناتریشن های موجود در لبو به مبارزه با بیماری و عفونت و همچنین مقابله با تولید مواد سمی کمک خواهد کرد.

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش لبو

  • گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم
  • لبو ۲عدد متوسط
  • هویج ۲عدد
  • گوجه ۲عدد درشت
  • پیاز ۲درشت
  • سیر ۳حبه
  • رب گوجه نصف قاشق
  • سیب زمینی ۲عدد ریز
  • جعفری ۵۰گرم (نصف پیمانه خورد شده)
  • سرکه سیب ۴ قاشق
  • نمک
  • فلفل
  • زردچوبه
دستور پخت

طرز تهیه خورش لبو

برای اینکه یک خورش خوشمزه با طعمی جدید را امتحان کنید به شما پیشنهاد میکنم ، طرز تهیه این خورشت را حتما یاد بگیرید . برای درست کردن این خورشت ، شما ابتدا باید پیاز ها را خیلی خرد یا رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیازها شیشه ای شوند ، سپس زرد چوبه و فلفل به همراه گوشت هایی که از قبل خرد کردید را اضافه کنید و با هم تفت دهید ۲ یا ۳ لیوان آب هم اضافه کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزند .

در این فاصله لبو را شسته و پوست بگیرید و به اندازه های درشت رنده کنید و داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید ، در مرحله بعد ۴ تا ۵ قاشق سرکه به لبوها اضافه کنید ، بعد از کمی نرم شدن ، مقداری رب گوجه را هم اضافه کنید و با هم تفت دهید ، بعد تابه ای در آن لبوها قرار داشت را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید ، اینبار هویج را پوست گرفته رنده کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید ( تا با حرارت کم هم پخته وهم نرم و مغز پخت شوند) .

سیب زمینی را هم به صورت نگینی خرد کنید و کمی سرخ کنید تا در خورشت شکلشو از دست نده و نرم نشه . یک ربع آخر پخت گوشت ، گوجه رنده شده و سیب زمینی و سیر رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند ، دیگه به مراحل آخر پخت خورشت رسیدید و وقتشه که لبو و هویجی که از قبل آماده کردید را اضافه کنید ، بعد از ۵ دقیقه ، جعفری که از قبل خرد کردید را اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید تارنگ سبز جعفری حفظ شود و میتوانید خورش شمالی را سرو کنید .

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.