خورش لبو
خورش لبو
خورش لبوطرز تهیه و پخت خورش لبو خوشمزه و مجلسی خانگی مازندرانی با گوشت ، فیتوناتریشن های موجود در لبو به مبارزه با بیماری و عفونت و همچنین مقابله با تولید مواد سمی کمک خواهد کرد.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش لبو
- گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم
- لبو ۲عدد متوسط
- هویج ۲عدد
- گوجه ۲عدد درشت
- پیاز ۲درشت
- سیر ۳حبه
- رب گوجه نصف قاشق
- سیب زمینی ۲عدد ریز
- جعفری ۵۰گرم (نصف پیمانه خورد شده)
- سرکه سیب ۴ قاشق
- نمک
- فلفل
- زردچوبه
طرز تهیه خورش لبو
برای اینکه یک خورش خوشمزه با طعمی جدید را امتحان کنید به شما پیشنهاد میکنم ، طرز تهیه این خورشت را حتما یاد بگیرید . برای درست کردن این خورشت ، شما ابتدا باید پیاز ها را خیلی خرد یا رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید تا پیازها شیشه ای شوند ، سپس زرد چوبه و فلفل به همراه گوشت هایی که از قبل خرد کردید را اضافه کنید و با هم تفت دهید ۲ یا ۳ لیوان آب هم اضافه کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزند .
در این فاصله لبو را شسته و پوست بگیرید و به اندازه های درشت رنده کنید و داخل یک تابه با کمی روغن تفت دهید ، در مرحله بعد ۴ تا ۵ قاشق سرکه به لبوها اضافه کنید ، بعد از کمی نرم شدن ، مقداری رب گوجه را هم اضافه کنید و با هم تفت دهید ، بعد تابه ای در آن لبوها قرار داشت را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید ، اینبار هویج را پوست گرفته رنده کنید و با پیاز سرخ شده تفت دهید ( تا با حرارت کم هم پخته وهم نرم و مغز پخت شوند) .
سیب زمینی را هم به صورت نگینی خرد کنید و کمی سرخ کنید تا در خورشت شکلشو از دست نده و نرم نشه . یک ربع آخر پخت گوشت ، گوجه رنده شده و سیب زمینی و سیر رنده شده را اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند ، دیگه به مراحل آخر پخت خورشت رسیدید و وقتشه که لبو و هویجی که از قبل آماده کردید را اضافه کنید ، بعد از ۵ دقیقه ، جعفری که از قبل خرد کردید را اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه حرارت را خاموش کنید تارنگ سبز جعفری حفظ شود و میتوانید خورش شمالی را سرو کنید .