بادمجان شکم پر در فر

بادمجان شکم پر در فر با رب انار مخصوص ترشی دونفره گیاهی شمالی بدون گوشت

بادمجان شکم پر در فر

طرز تهیه و پخت بادمجان شکم پر در فر با پنیر پیتزا و مرغ شمالی گیلانی مازندرانی ، بادمجان را می‌توان به شیوه‌های مختلفی مانند سرخ کردن، گریل کردن، کباب کردن، پختن روی گاز و به صورت شکم‌پر مصرف کرد . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

  • ۵ بادمجان
  • روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ۲ حبه سیر
  • جعفری
  • ۴۰۰ گرم سینه مرغ
  • فلفل دلمه قرمز
  • پیاز
  • ۱ تخم مرغ
  • پنیر پارمزان

دستور پخت

طرز تهیه بادمجان شکم پر

برای تهیه خوراک بادمجان خوشمزه خانگی به روش حرفه ای و رستورانی نکات ذکر شده در این مطلب را مرحله به مرحله و دقیق انجام دهید .

مرحله اول

در شروع آشپزی فر را آماده کرده و پس از شستشوی بادمجان ها آنها را با روغن زیتون چرب نموده و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۳ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملآ پخته شوند .

مرحله دوم

حالا سینه مرغ خرد شده را همراه با پیاز و سیر درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس نمایید ، سپس نمک و فلفل و تخم مرغ را با جعفری خرد شده به مواد گوشتی اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید .

مرحله سوم

در ظرف جداگانه سیر و نمک و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و بادمجان ها را به این مواد آغشته کنید ، با یک چاقوی تیز شیار درون آنها ایجاد کرده و با مرغ درون آن را پر کنید ، درون سینی فر مواد را چیده و برای مدت زمان ۲۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا بپزد . اکنون خوراک شمالی شما آماده برای سرو شده است .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.