طرز تهیه و پخت بادمجان شکم پر در فر با پنیر پیتزا و مرغ شمالی
بادمجان شکم پر در فر
بادمجان شکم پر در فرطرز تهیه و پخت بادمجان شکم پر در فر با پنیر پیتزا و مرغ شمالی گیلانی مازندرانی ، بادمجان را میتوان به شیوههای مختلفی مانند سرخ کردن، گریل کردن، کباب کردن، پختن روی گاز و به صورت شکمپر مصرف کرد . با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر
- ۵ بادمجان
- روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- ۲ حبه سیر
- جعفری
- ۴۰۰ گرم سینه مرغ
- فلفل دلمه قرمز
- پیاز
- ۱ تخم مرغ
- پنیر پارمزان
دستور پخت
طرز تهیه بادمجان شکم پر
برای تهیه خوراک بادمجان خوشمزه خانگی به روش حرفه ای و رستورانی نکات ذکر شده در این مطلب را مرحله به مرحله و دقیق انجام دهید .
مرحله اول
در شروع آشپزی فر را آماده کرده و پس از شستشوی بادمجان ها آنها را با روغن زیتون چرب نموده و برای مدت زمان ۱۰ الی ۱۳ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملآ پخته شوند .
مرحله دوم
حالا سینه مرغ خرد شده را همراه با پیاز و سیر درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس نمایید ، سپس نمک و فلفل و تخم مرغ را با جعفری خرد شده به مواد گوشتی اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید .
مرحله سوم
در ظرف جداگانه سیر و نمک و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و بادمجان ها را به این مواد آغشته کنید ، با یک چاقوی تیز شیار درون آنها ایجاد کرده و با مرغ درون آن را پر کنید ، درون سینی فر مواد را چیده و برای مدت زمان ۲۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا بپزد . اکنون خوراک شمالی شما آماده برای سرو شده است .