طرز تهیه خورش آلو مسما با مرغ و رب انار شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه خورش آلو مسما
دستور پخت خورشت خوشمزه با رب انار و مرغ، خورش شیرین قاتق گیلان غذایی بسیار خوشمزه و لذی، استان گیلان از نظر تنوع غذایی رتبه نخست را در کشور دارا میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو مسما در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | به مقدار دلخواه |
پیاز | چهار عدد متوسط |
آلو | یک پیمانه |
قیصی | یک پیمانه |
رب گوجه | دو ق غ خ سر صاف |
رب انار | یک ق مربا خوری |
آب غوره | دو ق غ خ |
شکر | دو ق غ خ |
زعفران | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش آلو مسما
مرحله ۱
برای تهیه خورشت مجلسی اولین کاری که شما انجام میدهید این است که سینه مرغ را همراه با مقداری آب و نمک و زردچوبه درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ بصورت نیم پز آماده شود.
مرحله ۲
تا زمانی که مرغ آماده شود سس را به این روش آماده میکنید پیاز ها را بصورت خلالی خرد کرده و درون تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم، هنگامی که پیاز سرخ آماده شد آلو و قیصی را به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت میدهیم.
مرحله ۳
در مرحله بعد ، نمک و فلفل و دارچین را همراه با رب گوجه و اندکی شکر پس از آن رب انار به مواد درون تابه اضافه میکنیم حالا تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا حسابی جا افتاده شود.
مرحله ۴
پس از اینکه مرغ بصورت نیم پز آماده شد تکه های مرغ را درون تابه چیده سپس ۲ قاشق زعفران دم کرده به مواد درون تابه اضافه میکنیم تا خورشت خوش رنگ و زیبایی داشته باشیم.
مرحله ۵
کمی مرغ را با تمام مواد مخلوط کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ بصورت طلایی درآید، حالا آب مرغ را آرام آرام اضافه کنید و از مقداری آبغوره بعنوان چاشنی استفاده کنید.
مرحله ۶
مراقب باشید آب مرغ را زیاد نریزید که خورشت شما آبکی شود. حرارت را کم کنید تا خورشت با این حرارت آرام پخته و جا افتاده شود. مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارید تا خورشت چرب و خوش طعمی داشته باشید.