طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما بت گوشت و لپه خانم گلاور

دستور پخت خورشت خوشمزه با رب انار و مرغ، خورش شیرین قاتق گیلان غذایی بسیار خوشمزه و لذی، استان گیلان از نظر تنوع غذایی رتبه نخست را در کشور دارا میباشد.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش آلو مسما در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغبه مقدار دلخواه
پیازچهار عدد متوسط
آلویک پیمانه
قیصییک پیمانه
رب گوجهدو ق غ خ سر صاف
رب اناریک ق مربا خوری
آب غورهدو ق غ خ
شکردو ق غ خ
زعفرانبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل و دارچینبه میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو مسما

مرحله ۱

برای تهیه خورشت مجلسی اولین کاری که شما انجام میدهید این است که سینه مرغ را همراه با مقداری آب و نمک و زردچوبه درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ بصورت نیم پز آماده شود.

مرحله ۲

تا زمانی که مرغ آماده شود سس را به این روش آماده میکنید پیاز ها را بصورت خلالی خرد کرده و درون تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم، هنگامی که پیاز سرخ آماده شد آلو و قیصی را به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت میدهیم.

مرحله ۳

در مرحله بعد ، نمک و فلفل و دارچین را همراه با رب گوجه و اندکی شکر پس از آن رب انار به مواد درون تابه اضافه میکنیم حالا تمام مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا حسابی جا افتاده شود.

مرحله ۴

پس از اینکه مرغ بصورت نیم پز آماده شد تکه های مرغ را درون تابه چیده سپس ۲ قاشق زعفران دم کرده به مواد درون تابه اضافه میکنیم تا خورشت خوش رنگ و زیبایی داشته باشیم.

مرحله ۵

کمی مرغ را با تمام مواد مخلوط کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ بصورت طلایی درآید، حالا آب مرغ را آرام آرام اضافه کنید و از مقداری آبغوره بعنوان چاشنی استفاده کنید.

مرحله ۶

مراقب باشید آب مرغ را زیاد نریزید که خورشت شما آبکی شود. حرارت را کم کنید تا خورشت با این حرارت آرام پخته و جا افتاده شود. مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارید تا خورشت چرب و خوش طعمی داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.