دستور پخت بلغور پلو ترکیه ای غذای خوشمزه و رژیمی با خواص زیاد
طرز تهیه بلغور پلو
بلغور پلو غذایی سالم و رژیمی میباشد این غذا مخصوص کشور ترکیه است . بلغور پلویی را میتوانید جایگزین برنج کنید و همراه با گوشت و مرغ و ماهی مصرف نمایید .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفر
مواد لازم برای تهیه بلغور پلو
- پیاز یک عدد بزرگ
- زردچوبه ،فلفل سیاه،پودرسیر،نمک
- رب یک قاشق
- بلغور ١/۵ پیمانه
- اب مرغ یاگوشت ١ پیمانه
- گوجه فرنگی ۲تا نگینی
- فلفل دلمه ای۱عددمتوسط
- قارچ ۵ ، ۶ عدد خُرد شده
طرز تهیه بلغور پلو
مرحله اول
برای تهیه بلغور پلو ترکیه ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید آنها را درون قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها رنگشان طلایی شد باید فلفل دلمه ای را همراه با قارچ و گوجه درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید .
مرحله دوم
پس از کمی تفت دادن نوبت اضافه کردن ادویه و رب گوجه فرنگی می باشد ، بلغور را که از قبل خیسانده بودید همراه با آب مرغ و یا آبگوشت اضافه کنید ، از عصاره گوشت و مرغ هم میتوانید استفاده کنید ، اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم بپزد .
مرحله سوم
هنگامی که آب درون قابلمه کشیده شد یک دم کنی روی قابلمه گذاشته و برای ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا غذا کاملا پخته و جا افتاده شود ، طعم اصلی این غذا تند می باشد . تقریباً شبیه دمپخت ایرانی می باشد و همراه با ترشی بادمجان محلی و ماست خانگی این غذا سرو می شود .