طرز تهیه بلغور پلو

طرز تهیه بلغور پلو

بلغور پلو غذایی سالم و رژیمی می‌باشد این غذا مخصوص کشور ترکیه است . بلغور پلویی را میتوانید جایگزین برنج کنید و همراه با گوشت و مرغ و ماهی مصرف نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه بلغور پلو

  • پیاز یک عدد بزرگ
  • زردچوبه ،فلفل سیاه،پودرسیر،نمک
  • رب یک قاشق
  • بلغور ١/۵ پیمانه
  • اب مرغ یاگوشت ١ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۲تا نگینی
  • فلفل دلمه ای۱عددمتوسط
  • قارچ ۵ ، ۶ عدد خُرد شده
دستور پخت

طرز تهیه بلغور پلو

مرحله اول

برای تهیه بلغور پلو ترکیه ابتدا باید پیاز را به صورت نگینی خرد کنید آنها را درون قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن تفت دهید زمانی که پیاز ها رنگشان طلایی شد باید فلفل دلمه ای را همراه با قارچ و گوجه درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید .

مرحله دوم

پس از کمی تفت دادن نوبت اضافه کردن ادویه و رب گوجه فرنگی می باشد ، بلغور را که از قبل خیسانده بودید همراه با آب مرغ و یا آبگوشت اضافه کنید ، از عصاره گوشت و مرغ هم میتوانید استفاده کنید ، اجازه دهید تا خوراک با حرارت کم بپزد .

مرحله سوم

هنگامی که آب درون قابلمه کشیده شد یک دم کنی روی قابلمه گذاشته و برای ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا غذا کاملا پخته و جا افتاده شود ، طعم اصلی این غذا تند می باشد . تقریباً شبیه دمپخت ایرانی می باشد و همراه با ترشی بادمجان محلی و ماست خانگی این غذا سرو می شود .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.