طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه آش بلغور

آش ساده تبریزی خوشمزه مخصوص افطار ، این آش مقوی برای سرماخوردگی به زبان ترکی یارما آشی نامیده می‌شود و از خوراک‌ های محلی استان آذربایجان غربی است. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بلغور در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی آشنیم کیلو
نخودنصف پیمانه
لوبیاچیتینصف پیمانه
عدسیک‌ پیمانه
بلغور گندمیک‌پیمانه
پیازیک عدد متوسط
نعنابه میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه آش بلغور

مرحله ۱

نخود و لوبیا را برای یک شب در آب بخیسانید ، عدس را هم بصورت جداگانه بخیسانید ، این کار برای گرفتن نفخ حبوبات میباشد همچنین در هنگام برای پخت حبوبات زمان کمتری مصرف میکند در طول شب تا صبح برای ۲ الی ۳ مرحله اب حبوبات را عوض کنید.

مرحله ۲

در مرحله بعدی نخود و لوبیا را با هم بپزید . در ظرفی دیگر بلغور را همراه با عدس و سبزی آشی ریخته،پیاز خرد شده را با مقداری زردچوبه برای خوشرنگ شدن اضافه کنید، در آخر نمک و فلفل سیاه را ریخته درب قابلمه را بسته و حرارت را کمی زیاد کنید تا غذا جوش بیاید.

مرحله ۳

بعد از آن حرارت را کم کنید تا جا افتاده و لعاب دار شود، شما میتوانید از آب قلم یا عصاره گوشت نیز استفاده کنید. در مرحله بعد نخود و لوبیایی را که بصورت جداگانه پخته اید را به آش خود اضافه نمایید، مواد را تا زمانی که آش آماده شود هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله ۴

با پیاز و نعنا داغ آش تان را تزئین کنید حالا آش بلغور شما آماده سرو میباشد. برای تهیه یک آش خوشمزه و خوشرنگ از کشک و ماست و دوغ هم میتوانید استفاده کنید .برای خوش عطر شدن از سوسن عنبر که یک نوع سبزی محلی شبیه به پونه است استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.