طرز تهیه آش بلغور گندم بدون گوشت ناهار ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه آش بلغور
آش ساده تبریزی خوشمزه مخصوص افطار ، این آش مقوی برای سرماخوردگی به زبان ترکی یارما آشی نامیده میشود و از خوراک های محلی استان آذربایجان غربی است. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بلغور در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی آش | نیم کیلو |
نخود | نصف پیمانه |
لوبیاچیتی | نصف پیمانه |
عدس | یک پیمانه |
بلغور گندم | یکپیمانه |
پیاز | یک عدد متوسط |
نعنا | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه آش بلغور
مرحله ۱
نخود و لوبیا را برای یک شب در آب بخیسانید ، عدس را هم بصورت جداگانه بخیسانید ، این کار برای گرفتن نفخ حبوبات میباشد همچنین در هنگام برای پخت حبوبات زمان کمتری مصرف میکند در طول شب تا صبح برای ۲ الی ۳ مرحله اب حبوبات را عوض کنید.
مرحله ۲
در مرحله بعدی نخود و لوبیا را با هم بپزید . در ظرفی دیگر بلغور را همراه با عدس و سبزی آشی ریخته،پیاز خرد شده را با مقداری زردچوبه برای خوشرنگ شدن اضافه کنید، در آخر نمک و فلفل سیاه را ریخته درب قابلمه را بسته و حرارت را کمی زیاد کنید تا غذا جوش بیاید.
مرحله ۳
بعد از آن حرارت را کم کنید تا جا افتاده و لعاب دار شود، شما میتوانید از آب قلم یا عصاره گوشت نیز استفاده کنید. در مرحله بعد نخود و لوبیایی را که بصورت جداگانه پخته اید را به آش خود اضافه نمایید، مواد را تا زمانی که آش آماده شود هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله ۴
با پیاز و نعنا داغ آش تان را تزئین کنید حالا آش بلغور شما آماده سرو میباشد. برای تهیه یک آش خوشمزه و خوشرنگ از کشک و ماست و دوغ هم میتوانید استفاده کنید .برای خوش عطر شدن از سوسن عنبر که یک نوع سبزی محلی شبیه به پونه است استفاده کنید.