طرز تهیه سالاد لبو و ذرت

 طرز تهیه سالاد ذرت و کلم طرز تهیه سالاد ماست و لبو سالاد لبو و کلم سالاد لبو و انار سالاد لبو و کاهو سالاد لبو و لوبیا چیتی سالاد لبو و کلم قرمز طرز تهیه ذرت

سالاد لبو و ذرت یک سالاد مجلسی و خوش رنگ با طعم بسیار متفاوت و عالی مخصوص فصل پاییز.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو و ذرت در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد
لبو پخته و خلالی شده۲ عدد متوسط
پیاز قرمز خلالی۱/۲ لیوان
ریحان بنفش و سبز یا جعفری خرد شده۱/۲ لیوان
کنسرو ذرت۱/۲ لیوان
مواد سس
لیمو تازه۲ عدد
روغن زیتون۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه سالاد لبو و ذرت

مرحله اول

ابتدا لبو را درون قابلمه ریخته و مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به صورت آب پز آماده شود، بعد از اینکه لبوها خنک شدند آنها را به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله دوم

پیازها را هم خلالی خرد کنید، ریحان را خرد کنید. کنسرو ذرت را درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. سینی سرو خود را آماده کنید و از مواد به صورت لایه لایه درون سینی بریزید.

مرحله سوم

حالا نوبت آماده کردن سس سالاد میباشد، نمک و فلفل سیاه را به روغن زیتون اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس لیمو های تازه را برش زده و آب آن را روی روغن زیتون بچکانید، اکنون سالاد و سس شما آماده برای سرو می باشد.نوش جان.

منبع:saba.chef

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 18 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.