خورشت شیش انداز

خورش شیش انداز گیلانی خورش شیش انداز زنجان خورش شش انداز بادمجان

خورشت شیش انداز

طرز تهیه و پخت خورشت شیش انداز بادمجان شمالی مخصوص گیلانی های عزیز ، یکی دیگه از خورشت های ترش شمال کشور که البته در شیراز و زنجان هم پخته میشه ،این خورشت بدون گوشت برای گیاهخواران عزیز یه گزینه ی مناسب و مقوی بحساب میاد .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش شیش انداز

  • بادمجون:۵عدد
  • پیاز:۱عدد
  • گردو آسیاب شده:۵قاشق غذاخوری
  • رب انار ملس:۲قاشق غذاخوری
  • رب گوجه:۱قاشق غذاخوری سر خالی
  • نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورشت شیش انداز

برای تهیه این خورشت ملس و خوشمزه ، ابتدا پیاز را رنده کنید وسپس در روغن سرخ کنید ، پس از کمی تفت دادن ، نمک و زرد چوبه را اضافه کنید ، سپس گردو های آسیاب شده را اضافه کنید و تفت دهید ، بعد از کمی تفت رب انار و رب گوجه را اضافه کرده کمی تفت دهید ، سپس مقداری آب ریخته ، وقتی به جوش رسید شعله را کم کنید تا جا بیفتد و روغن بیندازد .

در مرحله بعد نوبت به بادمجونا رسیده که تو این فاصله باید پوست آنها را بگیرید و به قطعات کوچک ، به اندازه بند انگشت خرد کنید و کمی نمک بزنید تا تلخی بادمجونا گرفته بشه و زودتر سرخ بشن . بعد از آبکشی ، بادمجونا را در روغن سرخ کنید ، وقتی روی خورشتتون روغن افتاد ، زمان این رسیده که بادمجونا را اضافه کنید ، میتونید کمی فلفل هم زده و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت این خورشت محلی جا بیفته ، از خوردن این غذا سیر نمیشوید ، نوش جان .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.