خورشت شیش انداز
خورشت شیش انداز
خورشت شیش اندازطرز تهیه و پخت خورشت شیش انداز بادمجان شمالی مخصوص گیلانی های عزیز ، یکی دیگه از خورشت های ترش شمال کشور که البته در شیراز و زنجان هم پخته میشه ،این خورشت بدون گوشت برای گیاهخواران عزیز یه گزینه ی مناسب و مقوی بحساب میاد .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورش شیش انداز
- بادمجون:۵عدد
- پیاز:۱عدد
- گردو آسیاب شده:۵قاشق غذاخوری
- رب انار ملس:۲قاشق غذاخوری
- رب گوجه:۱قاشق غذاخوری سر خالی
- نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت شیش انداز
برای تهیه این خورشت ملس و خوشمزه ، ابتدا پیاز را رنده کنید وسپس در روغن سرخ کنید ، پس از کمی تفت دادن ، نمک و زرد چوبه را اضافه کنید ، سپس گردو های آسیاب شده را اضافه کنید و تفت دهید ، بعد از کمی تفت رب انار و رب گوجه را اضافه کرده کمی تفت دهید ، سپس مقداری آب ریخته ، وقتی به جوش رسید شعله را کم کنید تا جا بیفتد و روغن بیندازد .
در مرحله بعد نوبت به بادمجونا رسیده که تو این فاصله باید پوست آنها را بگیرید و به قطعات کوچک ، به اندازه بند انگشت خرد کنید و کمی نمک بزنید تا تلخی بادمجونا گرفته بشه و زودتر سرخ بشن . بعد از آبکشی ، بادمجونا را در روغن سرخ کنید ، وقتی روی خورشتتون روغن افتاد ، زمان این رسیده که بادمجونا را اضافه کنید ، میتونید کمی فلفل هم زده و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت این خورشت محلی جا بیفته ، از خوردن این غذا سیر نمیشوید ، نوش جان .