طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکیه ای در فر میان وعده ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه بورک مرغ
مرغ و قارچ و پنیر پیتزا با خمیر یوفکا خوشمزه و مخصوص ترکیه، بورک یک میان وعده بسیار پرطرفدار در کشور ترکیه میباشد. این پیش غذای مجلسی خوشمزه تشکیل شده از خمیر یوفکا و مواد مورد علاقه شما از انواع مواد پروتئینی و سبزیجات میباشد و برای افرادی که به ساندویچ و سمبوسه و لقمه مرغ علاقه دارند تهیه آنرا توصیه میکنیم.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خمیر یوفکا | به میزان لازم |
مرغ چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
ادویه تند | به میزان لازم |
پیاز | به میزان لازم |
مواد رومال | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیاه دانه | به میزان لازم |
طرز تهیه بورک مرغ
مرحله ۱
پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده و کنار قرار دهید، قارچ های خرد شده را هم با پیاز به صورت جداگانه تفت بدید ، مواد را با هم مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای، ادویه تند و مقداری نمک بزنید ، در این لحظه بر را روشن و پیش گرم کنید.
مرحله ۲
در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و پشت روی خمیر را با کره بن ماری آغشته نمایید ، سپس مرغ را درون خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم کنار آن اضافه کنید خمیر ها را رول کنید و روی آن رومال تخم مرغ و سیاه دانه بریزید، درون سنی فر قرار دهید تا آماده شوند.
مرحله ۳
بورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید . پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد ۲۰ عدد بورک به شما میدهد. برای مواد میانی خمیر میتوانید از گوشت ، سوسیس و کالباس نیز استفاده نمایید.
مرحله ۴
مقداری آب و آرد را با هم مخلوط کنید و بعنوان چسب برای بستن رول ها استفاده نمایید با این کار شما در هنگام پختن رول ها باز نخواهد شد . به این نکته توجه داشته باشید که کف سینی فر را باید چرب کنید.