طرز تهیه بورک مرغ

طرز تهیه بورک مرغ

مرغ و قارچ و پنیر پیتزا با خمیر یوفکا خوشمزه و مخصوص ترکیه، بورک یک میان وعده بسیار پرطرفدار در کشور ترکیه میباشد. این پیش غذای مجلسی خوشمزه  تشکیل شده از خمیر یوفکا و مواد مورد علاقه شما از انواع مواد پروتئینی و سبزیجات میباشد و برای افرادی که به ساندویچ و سمبوسه و لقمه مرغ علاقه دارند تهیه آنرا توصیه میکنیم.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکابه میزان لازم
مرغ چرخ کرده۴۰۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه۲ عدد
پنیر پیتزابه میزان لازم
ادویه تندبه میزان لازم
پیازبه میزان لازم
مواد رومالبه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
سیاه دانهبه میزان لازم

طرز تهیه بورک مرغ

مرحله ۱

پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و همراه با گوشت مرغ چرخ کرده درون تابه تفت داده و کنار قرار دهید، قارچ های خرد شده را هم با پیاز به صورت جداگانه تفت بدید ، مواد را با هم مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای،  ادویه تند و مقداری نمک بزنید ، در این لحظه بر را روشن و پیش گرم کنید.

مرحله ۲

در مرحله بعد خمیر یوفکا را آماده کنید و پشت روی خمیر را با کره بن ماری آغشته نمایید ، سپس مرغ را درون خمیر ریخته و پنیر پیتزا را هم کنار آن اضافه کنید خمیر ها را رول کنید و روی آن رومال تخم مرغ و سیاه دانه بریزید، درون سنی فر قرار دهید تا آماده شوند.

مرحله ۳

بورک را بر روی اجاق و درون تابه هم میتوانید سرخ کنید . پیشنهاد ما سرو این غذا با سس تند میباشد، این مقدار مواد ۲۰ عدد بورک به شما میدهد. برای مواد میانی خمیر میتوانید از گوشت ، سوسیس و کالباس نیز استفاده نمایید.

مرحله ۴

مقداری آب و آرد را با هم مخلوط کنید و بعنوان چسب برای بستن رول ها استفاده نمایید با این کار شما در هنگام پختن رول ها باز نخواهد شد . به این نکته توجه داشته باشید که کف سینی فر را باید چرب کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.