طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل رستورانی خوشمزه و مجلسی با مرغ

سوپ ورمیشل ساده همراه با مرغ یک خوراک و پیش غذای بسیار سبک و مناسب برای شام می باشد ، مصرف این سوپ برای درمان سرماخوردگی و سرفه بسیار مناسب است .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل

  • پیاز بزرگ ….۱ عدد
  • سینه مرغ……۱عدد
  • هویج متوسط …..۲ عدد
  • روغن مایع …..به اندازه کافی
  • رشته ورمیشل خرد شده….. ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی…… ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی…..۱عدد
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین
دستور پخت

طرز تهیه سوپ ورمیشل

مرحله اول

برای تهیه سوپ ورمیشل ابتدا پیاز را خرد کرده و درون قابلمه بریزید پیاز ها را کمی تفت داده زمانیکه آنها سبک و شیشه شدند فلفل را همراه با زردچوبه اضافه کنید سپس نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی می رسد مواد را کمی تفت داده تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته شود .

مرحله دوم

در مرحله بعد نوبت به اضافه کردن هویج و سیب زمینی خرد شده می رسد سپس چیزی در حدود ۲ لیوان آب مرغ همراه با دو لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا هویج پخته شود به جای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ هم استفاده کنید .

مرحله سوم

در این مرحله نمک را همراه با مرغ خرد شده و سبزی جعفری به سوپ مخصوص سرماخوردگی اضافه کنید ، اکنون زمان اضافه کردن لیموی تازه و بعد از آن رشته سوپی می باشد . مراقب باشید رشته زیاد نریزید چون رشته ها آب را به خودشان جذب می کنند .

مرحله چهارم

اصلاً نگران این نباشید که شاید رشته ها کم باشند چون پس از اینکه پخته شدند حجم آنها تقریباً سه برابر می شود . یکی از نکات مهم برای پخت سوپ خانگی خوشمزه این است که حتماً از آب مرغ غلیظ استفاده نمایید .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.