طرز تهیه و پخت سوپ بلدرچین خوشمزه برای سرماخوردگی و نوزاد
طرز تهیه سوپ بلدرچین
سوپ بلدرچین خوشمزه و مقوی مناسب برای سرماخوردگی و کرونا ، این سوپ خوشمزه مناسب برای مصرف کودک و نوزاد نیز میباشد البته با کمی تغییر در مواد لازم و حذف ادویه ها .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین:
- گندم پوست کنده نصف لیوان
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
- هویج بزرگ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- بلدرچین ۲ عدد
- روغن زیتون در صورت دلخواه
- نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- رب گوجه ۱ ق غ
دستور پخت
طرز تهیه سوپ بلدرچین
مرحله اول
برای تهیه سوپ بلدرچین پس از اینکه گوشت را تمیز نمودید آنرا درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم و کم اجاق گاز قرار دهید ، حالا آب را در حدی که کاملا روی گوشت را بگیرد به قابلمه اضافه نمایید و بعد از انجام این کار پیاز را بصورت نگینی خرد کنید .
مرحله دوم
در مرحله بعد پیاز های خرد شده را به خوراک بلدرچین اضافه نمایید سپس زردچوبه و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید . حالا گندم ها را بشویید و هویج را نیز بصورت نگینی بر روی تخته آشپزی خرد کنید .
مرحله سوم
در مرحله بعد هویج و گندم را به سوپ خوشمزه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم مواد سوپ کاملا پخته شوند . هنگامی که گوشت پخته شد آنرا از درون قابلمه خارج نموده و استخوان های آنرا با دقت جدا کنید و بصورت ریش ریش خرد نمایید .
مرحله چهارم
در مرحله بعد گوشت بلدرچین را دوباره به سوپ مقوی و مناسب برای سرماخوردگی اضافه کنید . در این زمان سیب زمینی ها را نیز بصورت نگینی خرد کرده و همراه با ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به خوراک اضافه کنید .
مرحله پنجم
در مرحله بعد اگر دوست داشتید کمی روغن زیتون هم به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ خوشمزه لعاب دار و جا افتاده شود . گوشت بلدچرین ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر از گوشت سایر پرندگان پروتئین دارد و منبع خوب نیاسین، فسفر، کلیسیم ،مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است و سعی کنید این نوع گوشت را در برنامه غذایی خود قرار دهید .