کباب کوبیده شترمرغ خوشمزه و آبدار مجلسی بدون جوش شیرین
طرز تهیه و پخت کباب کوبیده شترمرغ
کباب کوبیده شترمرغ را هم می توانید مانند دیگر خوراک های اصیل ایرانی تهیه کنید و بجای استفاده از گوشت قرمز از شترمرغ استفاده نمایید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کباب کوبیده شترمرغ
- گوشت شترمرغ: ١ کیلوگرم
- فلفل قرمز و فلفل سبز: به میزان لازم
- پیاز رنده شده: ١ عدد
- سیر ریز شده: ٢ عدد
- ترخون یا رزماری: ١ ق غ
- فلفل: ٢ ق چ
- آویشن: ١ ق چ
- سرکه یا آب لیموترش: نصف پیمانه
طرز تهیه و پخت کوبیده شترمرغ
مرحله اول
برای تهیه کباب کوبیده شترمرغ ، ابتدا پیاز را خرد کرده و آن را با دست فشار دهید و آب آن را کاملا بگیرید ، این کار یکی از مهمترین نکات برای تهیه کباب کوبیده می باشد ، پس از انجام این کار گوشت را در دو نوبت چرخ کنید .
مرحله دوم
پس از آماده شدن گوشت و پیاز ، آنها را با هم مخلوط کنید و با دست مواد را ورز دهید در همان حال سیر و ادویه های مورد نظر را به گوشت اضافه کنید ، ورز دادن زیاد گوشت باعث میشود تا کباب کوبیده ترد شود حالا گوشت را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید .
مرحله سوم
اکنون گوشت شما آماده برای سیخ گرفتن میباشد فلفل ها را هم جداگانه سیخ بگیرید ، اگر میخواهید کباب کوبیده آبدار باشد آن را بر روی حرارت زیاد قرار ندهید فلفل ها را هم تقریباً دو دقیقه روی آتش نگه دارید تا آماده شود غذا را همراه با برنج و یا نان تازه میل نمایید