طرز تهیه و پخت کباب کوبیده شترمرغ

طرز تهیه و پخت کباب کوبیده شترمرغ خانگی ایرانی بدون برنج

کباب کوبیده شترمرغ را هم می توانید مانند دیگر خوراک های اصیل ایرانی تهیه کنید و بجای استفاده از گوشت قرمز از شترمرغ استفاده نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده شترمرغ

  • گوشت شترمرغ: ١ کیلوگرم
  • فلفل قرمز و فلفل سبز: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: ١ عدد
  • سیر ریز شده: ٢ عدد
  • ترخون یا رزماری: ١ ق غ
  • فلفل: ٢ ق چ
  • آویشن: ١ ق چ
  • سرکه یا آب لیموترش: نصف پیمانه
روش پخت

طرز تهیه و پخت کوبیده شترمرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده شترمرغ ، ابتدا پیاز را خرد کرده و آن را با دست فشار دهید و آب آن را کاملا بگیرید ، این کار یکی از مهمترین نکات برای تهیه کباب کوبیده می باشد ، پس از انجام این کار گوشت را در دو نوبت چرخ کنید .

مرحله دوم

پس از آماده شدن گوشت و پیاز ، آنها را با هم مخلوط کنید و با دست مواد را ورز دهید در همان حال سیر و ادویه های مورد نظر را به گوشت اضافه کنید ، ورز دادن زیاد گوشت باعث میشود تا کباب کوبیده ترد شود حالا گوشت را برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال قرار دهید .

مرحله سوم

اکنون گوشت شما آماده برای سیخ گرفتن می‌باشد فلفل ها را هم جداگانه سیخ بگیرید ، اگر می‌خواهید کباب کوبیده آبدار باشد آن را بر روی حرارت زیاد قرار ندهید فلفل ها را هم تقریباً دو دقیقه روی آتش نگه دارید تا آماده شود غذا را همراه با برنج و یا نان تازه میل نمایید

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.