طرز تهیه کباب فلفلی

طرز تهیه کباب فلفلی خانگی خوشمزه مشهدی با کته و سبزی خودن

کباب فلفلی مشهدی خوشمزه یکی از خوراک های اصیل خراسان می باشد که در کشور ترکیه هم این غذا را طبخ می کنند . مزه خاص این غذا به خاطر عطر و طعم فلفل کبابی است که با گوشت ترکیب می شود . بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده کنید .

مواد لازم برای تهیه کباب مشهدی

مواد لازم برای تهیه کباب فلفلی

  • فلفل قلمی به تعداد کافی
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز
  • ریحون خشک
  • زعفران
  • گوجه فرنگی
  • رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل سیاه،زردچوبه
دستور پخت

طرز تهیه کباب فلفلی

مرحله اول

برای تهیه کباب فلفلی خوشمزه و خانگی ابتدای کار آشپزی باید سس‌مخصوص این کباب سنتی را آماده نمایید . پیاز را خرد کرده سپس ماهیتابه را بر روی اجاق گاز قرار داده و همراه با مقدار کمی روغن پیاز ها را تفت دهید تا سبک و شیشه ای شوند .

مرحله دوم

در مرحله و رب گوجه‌فرنگی را به پیاز داغ اضافه نمایید کمی که مواد تفت داده شد و بوی خامی گرفته شد ادویه ها را اضافه نمایید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه حالا مواد را با هم مخلوط کرده و در آخر مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا سس به غلظت دلخواه برسد .

مرحله سوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کرده و به خوبی آنها را با دست ورز دهید . حالا به صورت جداگانه فلفل ها را کباب کنید حالا گوشت و فلفل های کباب شده را درون ماهیتابه ریخته و با مقداری روغن سرخ کنید .

مرحله چهارم

در مرحله بعد و زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد و خودش را گرفت کباب محلی را درون ظرف حاوی سس قرار دهید و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا کباب خوشمزه و محلی شما کاملاً مغز پخت و جا افتاده شود .

مرحله پنجم

در لحظات پایانی پخت گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده سرخ کنید و درون ظرف گوشت قرار دهید تا کباب خانگی شما به روغن بیفتد این غذای محلی و خوشمزه را همراه با کته و سبزی خوردن و نان سنگک تازه میل نمایید .

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.