ماهی ذغالی

آموزش تهیه و پخت ماهی ذغالی شمالی در جنگل برای 4 الی 6 نفر و معرفی مواد لازم برای مرینیت ماهی خوشمزه

طرز تهیه و پخت ماهی ذغالی شکم پر با فویل خوشمزه و مجلسی به روش حرفه ای و رستورانی ، روش های پخت مختلفی برای طبخ ماهی وجود دارد که یکی از این روش ها به صورت ذغالی و مناسب برای سفرهای جنگلی و کوهستانی می باشد ،شما هم اگر اهل گردش و تفریح هستید و به ماهیگیری علاقه دارید با قسمت آموزش آشپزی سایت های پاتوق همراه شده و از این مطلب بهره کامل را ببرید .

مواد لازم برای خوراک ۲ نفر

مواد لازم برای تهیه ماهی ذغالی

  • ماهی ۱ عدد قزل الا یا سالمون
  • جعفری ۳ تا قاشق
  • لیمو ترش ۱ قاشق
  • گردو ۳ تا قاشق
  • رب انار ۲ قاشق
  • ادویه نمک خیلی کم و فلفل
  • روغن زیتون ۱ قاشق
  • ۴ عدد سفیده تخم مرغ
  • نمک زیاد برای قالب ماهی
دستور پخت

طرز تهیه ماهی ذغالی

برای تهیه یک خوراک ماهی خوشمزه بصورت حرفه ای و رستورانی ابتدا مایع نمکی مخصوص که قرار است ماهی را درون آن قرار دهیم را آماده می‌کنیم سفیده تخم مرغ را با نمک مخلوط میکنیم تا بصورت خمیری درآید برای این کار مقدار نمک را کم و زیاد کنید تا خمیر شما در حد مطلوب سفت شود .

مرحله مرینیت ماهی

شکم ماهی را باز نموده و برای مزه دار کردن ماهی درون یک کاسه پودر گردو را همراه با آب لیمو و رب انار مخلوط کنید سپس جعفری و روغن زیتون را اضافه نمایید با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود ، حالا شکم ماهی را با این مواد پر کنید و با نخ مخصوص و بهداشتی شکم ماهی را بدوزید .

پخت ماهی روی ذغال

حالا با خمیری که تهیه کرده بودید یک قالب نمکی آماده کنید و ماهی را درون آن قرار دهید به صورتی که به قطر یک سانت سرتاسر ماهی را با این قالب بتوانید بپوشانید پس از انجام این کار یک فویل نازک آلومینیومی آورده و ماهیرا با آن بپیچانید ،این کار باعث می‌شود تا قالب نمکی از ماهی جدا نشود، آتش را روشن کنید و وقتی که زغال های شما سرخ شد ماهی را زیر ذغال ها قرار دهید و برای مدت زمان ۳۵ الی ۴۵ دقیقه صبر کنید تا خوراک ماهی شما کاملا مغز پخت و آماده سرو شود

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آذر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.