مرینیت ماهی سالمون
مرینیت ماهی سالمون
مرینیت ماهی سالمونطرز تهیه و دستور مرینیت ماهی سالمون با سس سویا و زنجبیل در فر ، توصیه میشود که حداقل دو وعده سالمون در هفته بخورید چون غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است که به کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری کمک می کند.
مواد لازم برای مرینیت ماهیمواد لازم برای مرینیت ماهی سالمون
- ماهی سالمون فیله شده
- نمک
- فلفل پاپریکا یا قرمز
- زنجبیل کمی
- سیر یک حبه
- کنجد کمی
- روغن زیتون
- سویا سس یک قاشق مربا خوری
- عسل یک قاشق غذاخوری
- سیب زمینی کوچک
- پودر سیر و پودر پیاز کمی
- رزماری خشک شده یا تازه کمی به دلخواه
- سبزیجات مورد علاقه به دلخواه
طرز مرینیت ماهی سالمون
ابتدا برای مزه دار کردن ماهی سالمون رژیمی ، سویا سس ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه و عسل ، سیر و زنجبیل به ماهی ها آغشته کنید و بزارید تو یخچال استراحت کنه . سیب زمینی های را هم با نمک و فلفل قرمز و روغن زیتون و پودر سیر و پودر پیاز و رزماری آغشته کنید و داخل یخچال قرار دهید . در این مرحله سبزیجات مورد علاقه را را با روغن زیتون و نمک وفلفل قرمز کمی تفت دهید . فر را گرم کنید روی حرارت ۱۸۰ درجه باشه ، و ظرف سیب زمینی و ماهی را داخلش قرار دهید ولی قبلش روی ماهی کنجد بپاشید .
حدود نیم ساعت طول میکشه تا هم سیب زمینی ، هم ماهی پخته شود . ماهی نباید خشک بشه حتی وسطش باید آب دار باشه ، رویش هم چون عسل داره باید براق بشه ، مواظب باشید ماهی سالمون در فر بیش از حد نمونه چون ممکنه کنجد پاشیده شده بسوزه . برای اینکه مطمعن بشید سیب زمینی ها پخته شدند از کارد استفاده کنید و اجازه دهید خوب سرخ بشه و در آخر هم سیب زمینی ها را کنار ماهی بچینید و سرو کنید .