کنافه
کنافه
کنافهطرز تهیه و پخت کنافه پنیری دسر ترکیه ای و لبنانی خوشمزه خانگی ، یک دسر سنتی خاورمیانه ای است که در اکثراً قسمتهای سابق امپراطوری عثمانی مثل ترکیه یا مصر تهیه و مصرف میشود.
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه کنافه
- رشته کادایف (تر)۳۴۰ گرم
- کره ذوب شده ۱۶۵ گرم
- پنیر ریکوتا ۲۸۵ گرم *توضیحات رو بخونید 🤫
- آب ۲۴۰ سی سی (۱ پیمانه)
- شکر ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
- گلاب ۱/۲ ق چ
- آب لیمو ۱ ق چ
- کره برای سرخ کردن ۲ ق غ
طرز تهیه کنافه
برای تهیه کنافه ابتدا شربت این غذای ترکی را تهیه میکنیم برای این کار شکر را با آب مخلوط کرده بر روی حرارت اجاق گاز قرار داده سپس به این محلول گلاب و آبلیمو را اضافه میکنیم مواد را برای ۳۰ ثانیه هم زده و برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه اجازه میدهیم تا شربت قوام بیاید و به غلظت مناسب برسد ، حالا اجاق گاز را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شربت خنک شود .
در مرحله بعد کادایف را همراه با کره ذوب شده مخلوط کرده ، تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده سپس ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم زمانی که کره آب شد نیمی از رشته ها را در کف تابه ریخته و سرخ میکنیم بعد از گذشت ۵ دقیقه و هنگامی که طلایی رنگ شد پنیر را بر روی غذا پخش کرده و نیمی دیگر از رشتهها را بر روی پنیر ریخته حالا مواد را با فشار کمی بر روی هم میچسبانیم ، دو طرف غذای لبنانی را سرخ کرده ، سپس اجاق گاز را خاموش کرده و شربت خنک شده را روی غذا ریخته حالا میتوانید با کمی پسته بو داده خوراک خود را تزیین کنید . کادایف تر رو میتونید از لوازم قنادی ها یا هایپر مارکت ها پیدا کنید .