طرز تهیه کله گنجشکی شیرازی با آرد نخودچی شام دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه کله گنجشکی
خوراک خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده شیرازی ، این خوراک محلی مخصوص اصفهان و شیراز را میتوانید با استفاده از سویا ، سیب زمینی ، قارچ و رب انار تهیه نمایید . برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کله گنجشکی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای دو نفر | |
پیاز | ۱عدد |
رب گوجه | ۲ ق غ |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰گرم |
پودرنان یا آردنخودچی | ۲ق غ |
سیب زمینی خرد شده | ۲عدد |
گوشت مرغ چرخ شده | ۱۰۰گرم |
نمک_فلفل_زردچوبه_پودرسیر_ادویه کاری | به میزان لازم |
طرز تهیه کله گنجشکی
مرحله ۱
در مرحله اول گوشت را مزه دار و به ترتیب زیر آماده میکنیم، گوشت چرخ کرده را همراه با گوشت مرغ مخلوط میکنیم سپس پیاز را رنده کرده و آب آنرا جدا کنید و پیاز را به گوشت اضافه کنید حالا نوبت افزودن نمک و فلفل و ادویه همراه با پودر سیر و پودر نان میباشد.
مرحله ۲
تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود ، روی کاسه را پوشانده و برای ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم، در طول این مدت یک دانه پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت میدهیم.
مرحله ۳
سیب زمینی را هم بصورت نگینی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید ،مقداری نمک و فلفل و زردچوبه همراه با رب گوجه به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و درون تابه هم میزنیم حالا باید ۲ لیوان آب اضافه کنید، اجازه دهید تا بجوشد.
مرحله ۴
در این فاصله به سراغ گوشت رفته، تابه را آماده کنید گوشت را بصورت قلقلی درآورده و درون تابه سرخ می کنیم و کنار قرار میدهیم، هنگامی که سس گوجه شروع به جوشیدن کرد گوشت را به مواد اضافه میکنیم، حرارت را کم کنید.
مرحله ۵
برای مدت زمان ۳۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کله گنجشکی جا افتاده شود در ۱۰ دقیقه پایانی مقداری سبزی معطر که شامل ریحون و مرزه و نعنا میشود اضافه کنید، حالا میتوانید اجاق را خاموش کنید و غذای خود را با پلو سرو نمایید.