طرز تهیه عدس پلو مجلسی

طرز تهیه عدس پلو مجلسی

غذایی ساده اما در عین حال خوشمزه و خوش عطر مناسب برای مجالس و مهمانی ها ، این غذا را شما میتوانید با مرغ و گوشت چرخ کرده ، ماهی و خرما هم تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو مجلسی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
عدس۱٫۵ پیمانه
استاک مرغبه دلخواه
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز خرد شده برای گوشتدو عدد
کشمش ،زرشک ،پیاز داغجهت تزیین
زردچوبه و فلفل و پودر زیره ،پودر دارچین و نمکبه میزان لازم

طرز تهیه عدس پلو مجلسی

مرحله ۱

در یک قابلمه مناسب  عدس خود را ریخته و نصف قاشق چایخوری زیره و نمک به عدس اضافه کنید،سپس نوبت به اضافه کردن استاک مرغ میرسد برای مدت زمان ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا با حرارت متوسط عدس بپزد.

مرحله ۲

هنگامی که در حال پخت عدس هستید درب قابلمه را باز بگذارید تا عدس له نشود . در یک ظرف جدا برنج خیس کرده را همراه با زردچوبه بصورت آبکش آماده نمایید توجه داشته باشید که برنج کامل پخته نشود و زنده تر باشد.

مرحله ۳

از مقداری نان بعنوان ته دیگ استفاده کنید و مواد را درون ظرف به ترتیب برنج و عدس و پیاز داغ و پودر دارچین و زعفران قرار دهید .در مرحله بعد درون تابه پیاز های خرد شده را تفت دهید سپس گوشت را همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله ۴

مواد را مخلوط کنید سپس زیره و دارچین و بعد از آن نمک را همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید . مواد را بخوبی با هم تفت دهید بعد از انجام این کار مقداری آب اضافه کنید درب تابه را ببندید حرارت را کمی بیشتر کنید و اجازه دهید بخوبی پخته شود.

مرحله ۵

زمانی که برنج پخته شد آن را در دیس کشیده و با گوشت و کشمش و زرشک و مقداری پیاز داغ غذای خود را تزئین نمایید ، اکنون عدس پلو شما آماده برای مصرف میباشد.پخت عدس با استاک مرغ غذای شما را خوشمزه و طعم آن را دلپذیر خواهد کرد.

مرحله ۶

استفاده از زیره باعث گرفتن طبع سرد عدس خواهد شد. برای اینکه غذای متفاوتی داشته باشید استفاده از پیاز داغ و دارچین و زعفران را فراموش نکنید. برای خوش رنگ شدن برنج از زردچوبه استفاده کنید. برای پختن گوشت از بی گوجه هم میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.

مرحله ۷

برای تزئین عدس پلو پیشنهاد میکنیم از خلال نارنج یا پرتغال بهره ببرید. استفاده از ادویه پلویی هم میتواند طعم غذای شما را بهتر کند . میتوانید کشمش ها را در داخل گلاب بخیسانید و با کره تفت دهید .

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.