طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده ناهار دو نفره ساده و سریع
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
غذایی ساده اما در عین حال خوشمزه و خوش عطر مناسب برای مجالس و مهمانی ها ، این غذا را شما میتوانید با مرغ و گوشت چرخ کرده ، ماهی و خرما هم تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدس پلو مجلسی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
عدس | ۱٫۵ پیمانه |
استاک مرغ | به دلخواه |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز خرد شده برای گوشت | دو عدد |
کشمش ،زرشک ،پیاز داغ | جهت تزیین |
زردچوبه و فلفل و پودر زیره ،پودر دارچین و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
مرحله ۱
در یک قابلمه مناسب عدس خود را ریخته و نصف قاشق چایخوری زیره و نمک به عدس اضافه کنید،سپس نوبت به اضافه کردن استاک مرغ میرسد برای مدت زمان ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا با حرارت متوسط عدس بپزد.
مرحله ۲
هنگامی که در حال پخت عدس هستید درب قابلمه را باز بگذارید تا عدس له نشود . در یک ظرف جدا برنج خیس کرده را همراه با زردچوبه بصورت آبکش آماده نمایید توجه داشته باشید که برنج کامل پخته نشود و زنده تر باشد.
مرحله ۳
از مقداری نان بعنوان ته دیگ استفاده کنید و مواد را درون ظرف به ترتیب برنج و عدس و پیاز داغ و پودر دارچین و زعفران قرار دهید .در مرحله بعد درون تابه پیاز های خرد شده را تفت دهید سپس گوشت را همراه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.
مرحله ۴
مواد را مخلوط کنید سپس زیره و دارچین و بعد از آن نمک را همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید . مواد را بخوبی با هم تفت دهید بعد از انجام این کار مقداری آب اضافه کنید درب تابه را ببندید حرارت را کمی بیشتر کنید و اجازه دهید بخوبی پخته شود.
مرحله ۵
زمانی که برنج پخته شد آن را در دیس کشیده و با گوشت و کشمش و زرشک و مقداری پیاز داغ غذای خود را تزئین نمایید ، اکنون عدس پلو شما آماده برای مصرف میباشد.پخت عدس با استاک مرغ غذای شما را خوشمزه و طعم آن را دلپذیر خواهد کرد.
مرحله ۶
استفاده از زیره باعث گرفتن طبع سرد عدس خواهد شد. برای اینکه غذای متفاوتی داشته باشید استفاده از پیاز داغ و دارچین و زعفران را فراموش نکنید. برای خوش رنگ شدن برنج از زردچوبه استفاده کنید. برای پختن گوشت از بی گوجه هم میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.
مرحله ۷
برای تزئین عدس پلو پیشنهاد میکنیم از خلال نارنج یا پرتغال بهره ببرید. استفاده از ادویه پلویی هم میتواند طعم غذای شما را بهتر کند . میتوانید کشمش ها را در داخل گلاب بخیسانید و با کره تفت دهید .