ماکارونی سبوس دار
ماکارونی سبوس دار
ماکارونی سبوس دارطرز تهیه و پخت ماکارونی سبوس دار ساده و خوشمزه مجلسی برای لاغری ، بهتر است بدانید به طور کلی، ماکارونیهای سبوسدار، فیبر بیشتری نسبت به انواع معمولی شان دارند. افزودن خوراکیهای حاوی فیبر به رژیم غذایی تمام افراد، مخصوصا آنهایی که فعالیت فیزیکی کمتری دارند، توصیه میشود.
طرز تهیه غذای ماکارونی برای ۲ نفرمواد لازم برای تهیه ماکارونی سبوس دار
- اسپاگتی سبوس دار نصف بسته
- گوشت چرخکرده بدون چربی ۱۰۰ گرم
- قارچ ۱۰ عدد
- فلفل دلمه نصف عدد
- روغن زیتون یا روغن کنجد ۱ ق غ
- نمک مقداری
- رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
- فلفل- زردچوبه به میزان لازم
- پیاز یک عدد متوسط
- نخودفرنگی پخته برای تزیین
طرز تهیه ماکارونی سبوس دار
برای تهیه خوراک ماکارونی بسیار خوشمزه و لذیذ ابتدا آب را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه نمایید سپس اسپاگتی ها را درون قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا بجوشد . توجه داشته باشید این مدل پخت اسپاگتی نیازی به دم گذاشتن ندارد . علت این کار برای این است که می خواهیم یک ماکارونی رژیمی آماده نماییم ، عمل دم گذاشتن میزان قند غذا را دو برابر می کند . اگر ماکارونی را بلافاصله بعد از آبکش کردن داخل تابه سس بریزید، رشتههای آن به هم نمی چسبند و شما را مجبور به افزودن روغن اضافی به غذا نمیکنند.
در مرحله بعد و پس از پخته شدن اسپاگتی آن را آبکش می کنیم و اجازه میدهیم آب آن کاملاً جدا شود . حالا مشغول تهیه مایه ماکارونی مجلسی میشویم برای این کار پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابه ریخته به همراه با مقدار کمی روغن پیاز ها را تفت می دهیمکمی که رنگ پیازها تغییر کرد گوشت را اضافه کرده و همراه با هم تفت می دهیم سپس فلفل دلمه و ادویه ها را اضافه می کنیم کمی که مواد با هم سرخ شد رب را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنی حالا نصف لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا مایه جا افتاده شود . قارچ ها را به صورت جداگانه تفت میدهیم و در پایان کار به سس ماکارونی اضافه میکنیم هنگامیکه آب سس ماکارونی کشیده شد اجاق گاز رو خاموش میکنیم . پس از اینکه اسپاگتی ها را درون سینی کشیدیم سس را بر روی غذا ریخته و نوش جان میکنیم .