طرز تهیه خورشت قارچ و گوشت با آلو شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه خورشت قارچ
دستور پخت خورشت مجلسی با طعم بسیار عالی و بینظیر، یک خورشت خانگی بسیار ساده ولی مقوی و رژیمی که میتوانید آنرا با بادمجان و گوشت چرخ کرده و سبزیجات مانند جعفری آماده نمایید.برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت قارچ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت | ۳۰۰گرم خورشتی |
پیاز | دو عدد |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آلو بخارا | حدودا ۱۵ عدد |
غوره | ۱/۳پیمانه |
رب انار ملس | حدودا ۲ ق غ |
نمک ، فلفل ، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت قارچ
مرحله ۱
در ادامه میتوانید آموزش تهیه خورشت رژیمی خوشمزه را مشاهده نمایید، پیاز را بصورت خلالی خرد کرده و همراه با مقداری روغن درون تابه ریخته و تفت دهید، زمانی که پیاز ها سبک و شیشه ای شدند گوشت را اضافه کنید.
مرحله ۲
سپس فلفل و زردچوبه را اضافه کنید برای دومین مرحله تفت دهید اندکی آب اضافه کنید و صبر کنید تا بپزد . در این فاصله زمانی آلو ها را بخیسانید. قارچ ها را شسته و ضدعفونی کنید بر روی پارچه قرار دهید تا خشک شوند.
مرحله ۳
سپس درون تابه ریخته کمی روغن اضافه کرده و تفت دهید حرارت کن باشد تا از سوختن قارچ ها جلوگیری شود، در اواخر پخت آب لیمو را اضافه کنید حرارت را کمی بیشتر کنید و قارچ ها را مرتب هم بزنید.
مرحله ۴
وقتی پخت اجاق گاز را خاموش کنید. با این روغن قارچ آب نخواهد انداخت و کوچک نمیشوند. در مرحله بعد، زمانی که گوشت در اواخر پخت بود قارچ و آلو را به آن اضافه نمایید.
مرحله ۵
حالا میتوانید رب انار را نسبت به ذایقه و رژیم غذایی خود کم و زیاد کنید، در آخر غوره را به این خوراک عالی اضافه کنید و درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا با حرارت ملایم و کم خورشت خوشمزه و جا افتاده شود.