طرز تهیه ته چین بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان و قارچ بصورت رستورانی و مجلسی

دستور پخت ته چین ساده و بسیار لذیذ با طعم عالی و بدون استفاده از فر گاز این غذا را درون قابلمه و بر روی اجاق گاز میتوانید تهیه نمایید. یک خوراک خوشمزه مجلسی که با آن میتوانید حسابی سفره خود را رنگین جلوه دهید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ونیم پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰گرم
پیاز بزرگ‌۱عدد
بادمجون قلمی۴عدد
رب گوجه۱ ق غ
نمک فلفل زردچوبهبه مقدار لازم
تخم مرغ۲عدد
ماست۴ق غ
کره۲ ق غ
زعفرون غلیظ۲ ق غ

طرز تهیه ته چین بادمجان

مرحله ۱

برای تهیه این ته چین خوشمزه و خوش طعم ابتدا برنج را خیسانده و بصورت آبکش آماده نمایید ولی قبل از اینکه کاملا پخته شود باید اجاق گاز را خاموش کنید ، چون برای تهیه یک ته چین مجلسی اگر برنج کامل پخته شود در پایان ته چین خمیری خواهید داشت.

مرحله ۲

پیاز را خرد کنید درون تابه ریخته و با اندکی روغن تفت دهید سپس ادویه و نمک را با گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در پایان رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد.

مرحله ۳

قبل از شروع آشپزی بادمجان ها را پوست گرفته و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید تا در هنگام طبخ آب و همچنین تلخی آن گرفته شود . بادمجان ها را بصورت حلقه حلقه برش بزنید و درون تابه ریخته و سرخ کنید.

مرحله ۴

در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را شکسته و همراه با ماست و زعفران مخلوط کنید سپس به این مواد کره را اضافه کنید ، حالا برنج را مخلوط کرده و باهم یکدست کنید ، ته و دیواره های قابلمه را چرب نمایید.

مرحله ۵

برنج کف قابلمه ریخته با پشت قاشق آنرا سفت کنید سپس بادمجان و مواد گوشتی را قرار دهید بصورت لایه لایه قابلمه را پر کنید ، هر لایه را نیز با پشت قاشق سفت کنید تا در پایان ته چین مجلسی شما خراب نشود. با حرارت ملایم برای ۱ الی ۱:۲۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.