طرز تهیه ته چین بادمجان و گوشت چرخ کرده دونفره ساده و سریع
طرز تهیه ته چین بادمجان
دستور پخت ته چین ساده و بسیار لذیذ با طعم عالی و بدون استفاده از فر گاز این غذا را درون قابلمه و بر روی اجاق گاز میتوانید تهیه نمایید. یک خوراک خوشمزه مجلسی که با آن میتوانید حسابی سفره خود را رنگین جلوه دهید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ونیم پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰گرم |
پیاز بزرگ | ۱عدد |
بادمجون قلمی | ۴عدد |
رب گوجه | ۱ ق غ |
نمک فلفل زردچوبه | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۲عدد |
ماست | ۴ق غ |
کره | ۲ ق غ |
زعفرون غلیظ | ۲ ق غ |
طرز تهیه ته چین بادمجان
مرحله ۱
برای تهیه این ته چین خوشمزه و خوش طعم ابتدا برنج را خیسانده و بصورت آبکش آماده نمایید ولی قبل از اینکه کاملا پخته شود باید اجاق گاز را خاموش کنید ، چون برای تهیه یک ته چین مجلسی اگر برنج کامل پخته شود در پایان ته چین خمیری خواهید داشت.
مرحله ۲
پیاز را خرد کنید درون تابه ریخته و با اندکی روغن تفت دهید سپس ادویه و نمک را با گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید در پایان رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد.
مرحله ۳
قبل از شروع آشپزی بادمجان ها را پوست گرفته و مقداری نمک بر روی آنها بپاشید تا در هنگام طبخ آب و همچنین تلخی آن گرفته شود . بادمجان ها را بصورت حلقه حلقه برش بزنید و درون تابه ریخته و سرخ کنید.
مرحله ۴
در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را شکسته و همراه با ماست و زعفران مخلوط کنید سپس به این مواد کره را اضافه کنید ، حالا برنج را مخلوط کرده و باهم یکدست کنید ، ته و دیواره های قابلمه را چرب نمایید.
مرحله ۵
برنج کف قابلمه ریخته با پشت قاشق آنرا سفت کنید سپس بادمجان و مواد گوشتی را قرار دهید بصورت لایه لایه قابلمه را پر کنید ، هر لایه را نیز با پشت قاشق سفت کنید تا در پایان ته چین مجلسی شما خراب نشود. با حرارت ملایم برای ۱ الی ۱:۲۰ دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد.