طرز تهیه سرکه انگبین برای لاغری + زمان و طریقه مصرف سرکه انگبین
طرز تهیه سرکه انگبین برای لاغری
طرز تهیه سرکه انگبین برای لاغری: سرکه انگبین یک شربت سنتی ایرانی است که از ترکیب سرکه، عسل و عرق نعنا تهیه می شود. این شربت خواص درمانی بسیار دارد و برای لاغری و کاهش وزن نیز مفید است.
مواد لازم:
- سرکه طبیعی: ۱ پیمانه
- عسل طبیعی: ۱ پیمانه
- عرق نعنا: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
- برای تهیه سرکه انگبین شما باید سرکه و عسل را درون کاسه بریزید و آن دو را با هم مخلوط نمایید.
- بعد از اینکه سرکه و عسل با هم یکدست شدند شما عرق نعنا را به این مواد اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید.
- اکنون سرکه خانگی شما آماده برای مصرف شده میتوانید در ظرف را ببندید و آن را در یخچال نگهداری کنید.
میزان مصرف:
- میزان و چگونگی مصرف سرکه برای لاغری به شخص مصرف کننده بستگی دارد یکی از بهترین راهها برای مصرف آن استفاده از یک قاشق غذاخوری سرکه در صبح و به صورت ناشتا میباشد. سرکه را با آب ولرم مخلوط کنید و نوش جان نمایید.
- یکی دیگر از روشهای استفاده از سرکه به این صورت میباشد که ۲ تا ۳ بار در روز و هر بار یک قاشق غذاخوری از سرکه را به صورت خالص نوش جان کنید.
نکات:
- اگر قصد این را نمودهاید که سرکه را تهیه کنید سعی کنید از سرکه و عسل طبیعی استفاده کنید.
- تب سرکه انگبین گرم میباشد پس مصرف کننده باید مراقب باشد اگر تب گرمی دارد آن را با احتیاط مصرف نماید.
- بهتر است زنانی که بچه شیر میدهند یا زنان باردار قبل از استفاده از سرکه انگبین با پزشک معالج خود یک مشورت کوتاه و مختصر داشته باشند.
بهترین زمان مصرف سرکه انگبین
افراد زیادی در مورد بهترین زمان مصرف سرکه انگبین سوال میپرسند، به نظر بیشتر متخصصان بهترین زمان بعد از غذا میباشد. حالا علت این امر را توضیح دادهایم: در این زمان معده اسید بیشتری دارد و سرکه انگبین میتواند هضم غذا در معده شما را راحتتر و بیشتر کند.
میزان مصرف سرکه انگبین به سن، مزاج و وضعیت سلامتی فرد بستگی دارد. به طور کلی، افراد بزرگسال میتوانند روزانه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سرکه انگبین را در یک لیوان آب حل کرده و میل کنند.
موارد منع مصرف سرکه انگبین عبارتند از:
- زنان باردار
- افراد مبتلا به زخم معده
- افراد مبتلا به اسهال
- افراد مبتلا به سرد مزاجی
نکاتی در مورد مصرف سرکه انگبین:
- سرکه انگبین را باید در یخچال نگهداری کرد.
- سرکه انگبین را نباید با آب داغ مخلوط کرد.
- سرکه انگبین را میتوان با عرق نعنا، عرق بیدمشک و یا عرق کاسنی مخلوط کرد.
- سرکه انگبین را میتوان به عنوان چاشنی سالاد نیز استفاده کرد.
فواید سرکه انگبین عبارتند از:
- کمک به هضم غذا
- جذب مواد مغذی
- کاهش چربی خون
- کاهش قند خون
- تقویت کبد
- تقویت معده
- رفع یبوست
- رفع کم خونی
- افزایش اشتها
- تقویت سیستم ایمنی بدن
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 اسفند 1402