چرا عسل شکرک میزند

عسل شکرک زده را چکار کنیم
فواید عسل شکرک زده
خوردن عسل شکرک زده خوبه یا نه
آیا عسل طبیعی شکرک میزند
شکرک عسل تقلبی چه شکلی است
عسل شکرک زده بهتره یا عسل حرارت دیده
عسل شکرک زده نی نی سایت
شکرک زدن عسل طبیعی

چرا عسل شکرک میزند ؟ آیا عسل رس میبندد ؟ عسل مصنوعی که از شکر تهیه شده است شکرک میزند ؟ چرا عسل سفت میشود ؟ چرا عسل سفید میشود ؟ این گفته و باور که عسل ضعیف و تقلبی شکرک می‌زند دروغ می‌باشد. شکرک زدن یا به اصطلاح زنبورداران رس بستن عسل یک فرایند کاملاً طبیعی و عادی می‌باشد و عسلی که خالص باشد با سرمایه هوا رس خواهد بست.

علت رس بستن عسل طبیعی

عسل درجه یک و طبیعی در صورتی که حرارت ندیده باشد به هنگام قرار گرفتن در معرض هوای سرد به صورت طبیعی رس خواهد بست که افراد عادی به آن شکرک می‌گویند.

رس بستن عسل نشانه چیست

آنزیم‌های طبیعی عسل که توسط زنبور تولید می‌شود دلیل اصلی رس بستن عسل می‌باشد. اگر عسل به صورت مستقیم یا غیر مستقیم حرارت داده شود این رس از بین خواهد رفت و دیگر عسل رس نخواهد بست.

عسل خوب را چگونه بشناسیم

در ضمن باید به این موضوع توجه داشته باشید که عسل اگر حرارت ندیده باشد خواص بیشتری نسبت به عسل حرارت دیده خواهد داشت. افرادی که این حالت را دوست ندارند می‌توانند به اندازه مصرف خود از عسل جدا کرده و به آن حرارت دهند تا از این حالت خارج شود.

 

منبع :@janan.khosravi64

 

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.