طرز پخت مارچوبه با ماهی

طرز پخت مارچوبه با ماهی همراه با خواص این گیاه

طرز پخت مارچوبه برای حفظ خواص آن بسیار مهم می‌باشد پس باید برای تهیه و آماده کردن آن به نکاتی توجه کنید که بتوانید به بهترین شکل ممکن آن را بپزید و همراه با غذای خود سرو نمایید .

مواد لازم برای خوراک ۱ نفر

مواد لازم برای پخت مارچوبه

  • ۴ الی ۶ عدد مارچوبه
  • یک تکه ماهی
  • یک عدد پیاز کوچک
  • گمی روغن برای سرخ کردن
  • یک عدد گوجه فرنگی
  • ۵عدد قارچ متوسط
  • یکی دو قاشق غ کره
  • یک عدد لیموی تازه
  • نمک و فلفل به اندازه دلخواه
  • یک قاشق چایخوری زردچوبه
دستور پخت

طرز پخت مارچوبه با ماهی

مرحله اول

برای آشنایی با طرز پخت مارچوبه با ماهی باید به این نکته توجه کنید که مارچوبه سبز را اگر می‌خواهید بپزید نیازی نیست که پوست آن را جدا نمایید و فقط شستن این گیاه کافی می‌باشد . درون ماهیتابه روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد مارچوبه ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید در حدی که این گیاه تغییر رنگ ندهد ، همراه با کمی نمک و فلفل و لیمو ترش تازه مصرف کنید .

مرحله دوم

برای پخت مارچوبه سفید ، پس از گرفتن پوست نوک گیاه را تمیز کنید ، قابلمه را آب کنید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند ، حالا مارچوبه های سفید را اضافه کنید ، کمی که جوشید نمک را با فلفل و آبلیمو و مقداری کره اضافه نمایید برای ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد .

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز را بصورت خلالی خرد کرید همراه با کمی روغن درون ماهیتابه ریخته و سرخ کنید ، سپس کمی زردچوبه و بعد از آن قارچ را اضافه نمایید ، بعد از کمی تفت دادن نمک و فلفل و گوجه فرنگی ها را اضافه نمایید ، برای پخت ماهی به فیله ها هم فقط باید نمک و فلفل بزنید و بدون استفاده از آرد درون ماهیتابه تفلون ریخته و سرخ کنید .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 4 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.