تزیین و تهیه سالاد کلم سفید و هویج و شوید و ذرت مجلسی
طرز تهیه سالاد کلم
سالاد کلم یکی از بهترین و بصرفه ترین سالادهای رژیمی خوشمزه خانگی میباشد که در تمامی فصول سال میتوانید آنرا آماده کنید و از خوردن آن در کنار غذا و یا بعنوان پیش غذا لذت ببرید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه سالاد کلم
- نصف کلمبرگ
- ۱ پیمانه شوید خردشده
- ۱ پیمانه جعفری خردشده
- ۶ عدد خیارشور
- ۲ عدد هویج
- ۲ حبه سیر رندهشده
- ۱ لیوان ذرت پخته یا کنسروی
- ۲ قاشق غذاخوری سس خردل
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۱ لیوان ماست
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک، فلفل
طرز تهیه سالاد کلم
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم به صورت حرفه ای و رستورانی پس از اینکه کلم را به صورت ریز خرد کردید ، کلم های خرد شده را درون کاسه ریخته سپس به آن مقداری نمک اضافه نمایید ، پس از انجام این کار کلم و نمک را با دست مخلوط کنید .
مرحله دوم
در مرحله بعد به کلم ها شوید و جعفری را اضافه نمایید ، سپس مواد را با هم مخلوط کنید دوباره ذرت و خیارشور خرد شده را به سایر مواد اضافه کرده و هم بزنید ، پس از انجام این کار تعویض و سیر رنده شده را نیز به مواد سالاد رژیمی اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید .
مرحله سوم
در مرحله بعد در ظرفی جداگانه ماست را همراه با روغن زیتون و سس مایونز مخلوط کنید ، سپس به این مواد سس مایونز و سس خردل را اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید ، پس از انجام این کار نمک و فلفل را هم به ترکیب مواد اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید .
مرحله چهارم
در مرحله بعد سس خانگی خوشمزه و خوش طعم را به سالاد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا تمام مواد سالاد خانگی به سس آغشته شود ، روی کاسه سالاد را با سلفون پوشانده و ظرف آن را برای مدت زمان ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار داده تا حسابی جا افتاده شود .