طرز تهیه اکبر جوجه

اکبر جوجه با بلدرچین طرز تهیه اکبر جوجه مشهدی طرز تهیه سس اکبر جوجه طرز تهیه اکبر جوجه با رب انار

دستور پخت جوجه خانگی خوشمزه با ران مرغ و یا جوجه کوچک مثل بلدرچین، اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره‌ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی نژاد بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده این غذاست.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
جوجه۱ عدد
پیاز۱ عدد
کره۱۵۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم
رب اناربه مقدار لازم

طرز تهیه اکبر جوجه

مرحله ۱

برای میرینیت کردن جوجه آنرا زمانی که با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کردید با مقداری نمک و فلفل سیاه و آبلیمو ی ترش مزه دار نمایید ، روی ظرف را میتوانید با پلاستیک بپوشانید و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.

مرحله ۲

زمان پیشنهادی ما برای شما یک شب تا صبح می‌باشد.در مرحله بعد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده نصف پیمانه آب اضافه کنید سپس دو پیمانه روغن درون قابلمه ریخته مرغ را درون ظرف چیده ، سپس کره را اضافه کنید.

مرحله ۳

بعد از انجام این مراحل پیاز را نیز بصورت حلقه حلقه خرد کرده و درون قابلمه ریخته حالا درب ظرف را قرار داده و صبر کنید تا با حرارت ملایم پخته شود. در مرحله بعد، برای تهیه سس زعفران دم کرده را با نمک و فلفل و زردچوبه و کمی تخم گشنیز و مقداری آب لیمو مخلوط کنید.

مرحله ۴

در اواخر پخت و سرخ کردن مرغ سس مخصوص را اضافه کنید، در طی پخت چند مرحله مرغ را زیر و رو کنید تا دو طرف آن سرخ شود. برای کنار غذا هم رب انار را در مقداری کره تفت دهید و همراه با جوجه کباب خانگی و در کنار یک پلوی زعفرانی خوشمزه و خوش عطر سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.