طرز تهیه حمص لبنانی

طرز تهیه حمص دلپذیر طرز تهیه حمص بدون ارده حمص چگونه درست میشود حمص بیروتی طرز تهیه حمص چیست طرز تهیه حمص با ماست طرز تهیه حمص با گوشت

دستور پخت خوراک خوشمزه و مخصوص لبنانی با نخود و ارده، یک خوراک عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب میباشد و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا از آن استفاده میشود..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حمص لبنانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

حمص برای ۴ نفر
نخود۴۰۰ گرم
ارده کنجد۱۰ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۶ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
نمکبه مقدار لازم
لیمو ترش۱ عدد
پاپریکانصف قاشق سوپخوری

طرز تهیه حمص لبنانی

مرحله ۱

برای تهیه این غذای لبنانی نخود ها را از یک شب قبل خیسانده و برای چند نوبت آب ظرف را نیز عوض میکنید سپس پوست نخود را جدا نموده ، حالا نخود ها را همراه با مقداری آب و سیر های پوست گرفته درون قابلمه ریخته و روی اجاق قرار میدهیم.

مرحله ۲

نصف قاشق هم نمک درون قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا نخودها بپزد. در مرحله بعد و زمانی که نخود ها پخته شد بلافاصله درون چرخ گوشت ریخته و بصورت پوره در می‌آوریم، حالا به پوره نخود روغن کنجد را اضافه میکنیم.

مرحله ۳

مواد را بخوبی با هم مخلوط کرده تا روغن خوب بخورد مواد برود در همان حال ارده را نیز به این پیش غذای محلی و خوشمزه اضافه نمایید، سپس آب یک عدد لیمو را گرفته و بر روی نخود ها ریخته در آخر هم نمک غذا را اندازه میکنیم.

مرحله ۴

در مرحله بعد غذا را درون کاسه ریخته و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم حالا بر روی حمص پودر پاپریکا ریخته و با روغن زیتون و سبزی جعفری تزیین کرده سرو میکنیم.

مرحله ۵

هر چه نخودها پخته باشند غذای شما لطیف تر خواهد بود، برای این کار میتوانید نخودها را درون زودپز آماده نمایید. استفاده از سیر الزامی نمی باشد و میتوانید آن را از دستور غذایی خود حذف کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.