طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی

طرز تهیه ترشی بامیه

بامیه مخصوص شهرهای جنوبی کشور مخصوصا اهواز و بندر عباس , بخاطر خواص بالایی که دارد طرفداران زیادی در سطح کشور دارد و فصل برداشت آن پاییز میباشد , بامیه را با نام بمب خاصیت میشناسند مصرف بامیه بسیار مناسب میباشد برای افرادی که دیابت دارند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی جنوبی
سیر۳ حبه
بامیه۵۰۰ گرم
فلفل قرمز۲ عدد
نمک۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیببه میزان لازم
ترخون تازه۱ شاخه
گلپربه میزان لازم
نخودچند عدد

طرز تهیه ترشی بامیه

مرحله ۱

برای تهیه این ترشی خوشمزه خانگی و جنوبی سعی کنید بامیه های کوچک را انتخاب نمایید ، پس از اینکه آنها ها را شستید انها را در یک آبکش مناسب پهن نموده و خشک نمایید ، در همین حین سرکه سیب خود را باید با حرارت ملایم اجاق بجوشانید.

مرحله ۲

در مرحله بعدی سیر و نخود و فلفل و ترخون را آماده نمایید. حالا یک شیشه مناسب انتخاب نموده و بامیه ها را بصورت ردیفی در آن قرار میدهید و بر روی هر ردیف که چیده شد مواد خود را ( سیر و فلفل و نخود و ترخون ) قرار دهید.

مرحله ۳

بعد از اتمام مواد ، آب جوشیده سرد شده را بانمک و سرکه سیب درون ظرف ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بپوشاند. بعد از چند روز میتوانید از این ترشی خوشمزه خانگی استفاده نمایید.

مرحله ۴

نکات تجربی برای تهیه ترشی بامیه : میزان سرکه و اب نمک را دو به یک میگیرید یعنی از سرکه بیشتری استفاده مینمایید . نباید دمشو بکنید چون لیز میشه با دمش ترشی درست کنید.

مرحله ۵

استفاده از نخود برای ترد شدن بامیه ها میباشد . از بامیه های فریز شده هم میتوانید استفاده نمایید به شرط اینکه خام باشد . از ترخون خشک هم میتوانید استفاده نمایید . مدت زمان برای آماده شدن ۳۰ الی ۴۰ روز میباشد.

منبع:torshi_dordooneh

آخرین بروز رسانی در : جمعه 21 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.