طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی و فوت و فن ترشی بامیه ساده و سریع
طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی
بامیه مخصوص شهرهای جنوبی کشور مخصوصا اهواز و بندر عباس , بخاطر خواص بالایی که دارد طرفداران زیادی در سطح کشور دارد و فصل برداشت آن پاییز میباشد , بامیه را با نام بمب خاصیت میشناسند مصرف بامیه بسیار مناسب میباشد برای افرادی که دیابت دارند. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه جنوبی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی جنوبی | |
سیر | ۳ حبه |
بامیه | ۵۰۰ گرم |
فلفل قرمز | ۲ عدد |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | به میزان لازم |
ترخون تازه | ۱ شاخه |
گلپر | به میزان لازم |
نخود | چند عدد |
طرز تهیه ترشی بامیه
مرحله ۱
برای تهیه این ترشی خوشمزه خانگی و جنوبی سعی کنید بامیه های کوچک را انتخاب نمایید ، پس از اینکه آنها ها را شستید انها را در یک آبکش مناسب پهن نموده و خشک نمایید ، در همین حین سرکه سیب خود را باید با حرارت ملایم اجاق بجوشانید.
مرحله ۲
در مرحله بعدی سیر و نخود و فلفل و ترخون را آماده نمایید. حالا یک شیشه مناسب انتخاب نموده و بامیه ها را بصورت ردیفی در آن قرار میدهید و بر روی هر ردیف که چیده شد مواد خود را ( سیر و فلفل و نخود و ترخون ) قرار دهید.
مرحله ۳
بعد از اتمام مواد ، آب جوشیده سرد شده را بانمک و سرکه سیب درون ظرف ریخته تا جایی که روی مواد را کاملا بپوشاند. بعد از چند روز میتوانید از این ترشی خوشمزه خانگی استفاده نمایید.
مرحله ۴
نکات تجربی برای تهیه ترشی بامیه : میزان سرکه و اب نمک را دو به یک میگیرید یعنی از سرکه بیشتری استفاده مینمایید . نباید دمشو بکنید چون لیز میشه با دمش ترشی درست کنید.
مرحله ۵
استفاده از نخود برای ترد شدن بامیه ها میباشد . از بامیه های فریز شده هم میتوانید استفاده نمایید به شرط اینکه خام باشد . از ترخون خشک هم میتوانید استفاده نمایید . مدت زمان برای آماده شدن ۳۰ الی ۴۰ روز میباشد.
منبع:torshi_dordooneh