طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی شمالی شام دونفره ساده و سریع
طرز تهیه باقلا قاتق
دستور پخت خورشت دونفره دلپذیر گیلانی، غذایی خوشمزه و محلی مخصوص استان گیلان که بسیار پرانرژی و مفید میباشد و با مواد ساده ای میتوانید آنرا تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلا قاتق در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پاچ باقلا پاک شده | ۲ پیمانه |
شوید خشک | ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیر سیر رنده شده | ۲ الی ۳ حبه |
کره | ۲۰ گرم |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه باقلا قاتق
مرحله ۱
تابه را همراه با مقداری روغن و یا کره روی اجاق قرار دهید زمانی که داغ شد باقلا ی پوست گرفته را درون تابه ریخته و تفت دهید چند لحظه بعد از سرخ کردن باقلا شیرهای کوبیده شده را همراه با مقداری شوید اضافه کنید.
مرحله ۲
سپس اندکی نمک و زردچوبه را داخل تابه ریخته و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. در مرحله بعد ، آب را اضافه کرده اندازه آب در حدی باشد که روی باقلا را بپوشاند.
مرحله ۳
زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید ، از هم زدن تخم مرغ ها خودداری کنید و اجازه دهید به خودی خود پخته شوند.
مرحله ۴
تعداد تخم مرغ میتواند برحسب تعداد نفرات باشد. از شوید خشک و یا تازه میتوانید استفاده کنید. این غذای گیلانی را همراه با سیر ترشی و برنج کته و ماهی شور و یا زیتون پرورده سرو نمایید.
مرحله ۵
باقلا کشاورزی خیلی زود پز میباشد و مقدار آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد تا خورشت شما آبکی شود زمانی که باقلا نیم پز شد تخم مرغ را اضافه کنید تا باقلا و تخم مرغ همزمان با هم پخته شوند.