طرز تهیه باقلا قاتق

طرز تهیه باقلا قاتق

دستور پخت خورشت دونفره دلپذیر گیلانی، غذایی خوشمزه و محلی مخصوص استان گیلان که بسیار پرانرژی و مفید میباشد و با مواد ساده ای میتوانید آنرا تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلا قاتق در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پاچ باقلا پاک شده۲ پیمانه
شوید خشک۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
سیر سیر رنده شده۲ الی ۳ حبه
کره۲۰ گرم
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه باقلا قاتق

مرحله ۱

تابه را همراه با مقداری روغن و یا کره روی اجاق قرار دهید زمانی که داغ شد باقلا ی پوست گرفته را درون تابه ریخته و تفت دهید چند لحظه بعد از سرخ کردن باقلا شیرهای کوبیده شده را همراه با مقداری شوید اضافه کنید.

مرحله ۲

سپس اندکی نمک و زردچوبه را داخل تابه ریخته و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. در مرحله بعد ، آب را اضافه کرده اندازه آب در حدی باشد که روی باقلا را بپوشاند.

مرحله ۳

زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد تخم مرغ ها را شکسته و به مواد اضافه کنید ، از هم زدن تخم مرغ ها خودداری کنید و اجازه دهید به خودی خود پخته شوند.

مرحله ۴

تعداد تخم مرغ می‌تواند برحسب تعداد نفرات باشد. از شوید خشک و یا تازه می‌توانید استفاده کنید. این غذای گیلانی را همراه با سیر ترشی و برنج کته و ماهی شور و یا زیتون پرورده سرو نمایید.

مرحله ۵

باقلا کشاورزی خیلی زود پز میباشد و مقدار آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد تا خورشت شما آبکی شود زمانی که باقلا نیم پز شد تخم مرغ را اضافه کنید تا باقلا و تخم مرغ همزمان با هم پخته شوند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.