طرز تهیه قیمه یزدی

طرز تهیه قیمه یزدی

دستور پخت قیمه سنتی اصیل ایرانی با نخود، یکی از خورشت های محلی با طعم فوق العاده مخصوص استان یزد، این خورشت قیمه با پلو را برای یک بار هم که شده تست نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه یزدی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
زردچوبهیک قاشق مربا خوری
پودر هل سبز۱ قاشق چای خوری
دارچینیک قاشق چایخوری
پیاز۲ عدد
نخود۱ پیمانه
لیمو عمانی۳ عدد
گوشت (خورشتی)نیم کیلو
زعفران۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قیمه یزدی

مرحله ۱

برای شروع قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته مقداری آب اضافه کرده سپس نخود ها را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا بجوشد ، زمانی که اجاق را خاموش کردید نخود ها را آبکش نمایید.

مرحله ۲

بعد از انجام این کار پوست نخود ها را گرفته و آنها را به دو قسمت تقسیم نمایید . حالا تابه را بر روی اجاق گاز قرار داده مقداری روغن اضافه کرده و نصف یک پیاز را رنده کنید و درون تابه سرخ نمایید.

مرحله ۳

در مرحله بعد گوشت خورشتی را به پیاز داغ اضافه کرده و همراه هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و به حالت سفید رنگ درآید . حالا نوبت اضافه نمودن زردچوبه به گوشت می‌باشد.

مرحله ۴

کمی که مواد را با هم تفت دادید مقداری آب اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد، هنگامی که گوشت به حالت نیمه پز درآمد ، نخودها را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت خوشمزه شما کاملاً پخته شود.

مرحله ۵

در مرحله بعد و زمانی که خورشت قیمه پخته شد از مقداری لیمو عمانی برای چاشنی این خورشت سنتی استفاده کنید، الباقی پیاز را در تابه بصورت جداگانه سرخ کنید.

مرحله ۶

سپس پیاز ها را همراه با هل و دارچین و مقداری زعفران دم کرده به خورشت محلی خود اضافه کرده و اجازه دهید تا جا افتاده شود . اکنون میتوانید غذای خود را در کنار یک پلوی دم کشیده سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.