طرز تهیه جغور بغور زنجانی

پخت بهترین جغور بغور در تهران با مرغ و رب انار

دستور پخت خوراک محلی خوشمزه مخصوص زنجان با جگر مرغ و گوسفد و یا گوشت ، یک خوراک مقوی که بسیار آسان و راحت میتوانید آنرا تهیه نمایید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جغور بغور رنجانی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز درشتیک عدد
دل و جگر و قلوه گوسفند۲۰۰ گرم
رب یک ق سوپ خوری
سیب زمینیدو عدد
هویجدو عدد
یک عدد لیموی تازه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه جغور بغور زنجانی

مرحله ۱

برای شروع پیاز را خیلی نازک و بصورت خلالی خرد نموده و درون تابه ریخته و تفت دهید کمی که سبک و شیشه ای شد جگر را همراه با دل و قلوه اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید.

مرحله ۲

در همان حال که در حال تفت دادن خوراک هستید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی درون تابه ریخته سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و برای چند لحظه با هم تفت دهید.

مرحله ۳

در پایان نصف لیوان آب درون تابه ریخته و اجازه دهید تا غذا بخوبی پخته و جا افتاده شود ، از مقداری آب لیمو بعنوان چاشنی استفاده کنید ، میتوانید سیب زمینی و هویج را جداگانه سرخ کنید و در کنار خوراک جگر سرو نمایید .

طرز تهیه جغور بغور با گوشت

مرحله ۱

برای پخت بهترین جغور بغور در تهران با گوشت ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و درون تابه تفت دهید مقداری از پیاز داغ را جدا نموده سپس گوشت و دل را اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید.

مرحله ۲

مقداری زردچوبه هم به مواد اضافه نمایید و صبر کنید تا گوشت بپزد. در این فاصله جگر و قلوه را با الباقی پیاز داغ بصورت جداگانه سرخ کنید ،زمانی که گوشت پخته شد جگر و قلوه را اضافه کنید و از آب لیموی تازه برای چاشنی به خوراک استفاده کنید.

طرز تهیه جغور بغور با جگر سفید

مرحله ۱

برای تهیه این خوراک خوشمزه با جگر سفید ، جگر را پس از اینکه خرد نمودید برای یک مرتبه آنرا بجوشانید ، در این فاصله زمانی دو عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید.

مرحله ۲

سپس جگر را از درون آب جوش در آورده و همراه با پیاز فراوان به حالت نیمه سرخ تفت دهید ، حالا مقداری گوشت و دل را به خوراک اضافه کنید سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را ریخته و با هم مخلوط کرده و تفت دهید.

مرحله ۳

آب را اضافه نموده و صبر کنید تا غذا بپزد.حالا درون تابه ای جداگانه مقداری پیاز را با جگر سیاه گوسفندی و قلوه سرخ کنید مراقب باشید زیاد تفت ندهید چون باعث سفت شدن جگر خواهد شد.

مرحله ۴

یک قاشق غذاخوری رب گوجه هم به مواد اضافه کنید، جگر و قلوه را سپس به مواد دیگر اضافه نموده و کمی که با هم جوشید اجاق گاز را خاموش کرده و خوراک را سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.