ترشی بادمجان شکم پر بندری

ترشی بادمجان شکم پر طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر شیرازی طرز تهیه ترشی بادمجان با رب انار و شیره خرما طرز تهیه ترشی بادمجان بندری

بادمجان یکی از صیفی جات پرطرفدار ایرانی میباشد که در تمامی فصول سال بصورت محلی و گلخانه ای در دسترس مصرف کنندگان میباشد , مردم ایران از بادمجان در انواع خوراک های خود استفاده مینمایند و در فصل زمستان آنرا بیشتر بصورت ترشی بادمجان ساده با پوست استفاده میکنند , ترشی بادمجان شکم پر خوزستان همانند ترشی گل کلم طرفداران بسیاری را به خود اختضاض داده است . شما را در ادامه مطلب سایت های پاتوق با روش ساده ای برای طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوزستانی آشنا خواهیم نمود .

مواد لازم برای تهیه ترشی
بادمجان ریز۱ کیلو
سیربه مقدار لازم
نعناع و زردچوبه و نمکبه مقدار لازم
سرکه۱ لیتر

ترشی بادمجان شکم پر خوزستان

مرحله ۱

برای شروع و آموزش مرحله به مرحله ترشی بادمجان ابتدا بادمجان ها را شسته و سرهای آنها را جدا کنیم ، سپس درون قابلمه ریخته و مقداری آب به آن ها اضافه میکنیم.

مرحله ۲

پس از اینکه بادمجان ها پخته شد آن ها را درون آبکش ریخته و اجازه میدهیم تا آب ان ها کاملا برود و خشک شوند، در مرحله بعدی شکم بادمجان ها را بوسیله یک چاقو برش زده و با مخلوط سیر و نمک و زردچوبه و نعناع داخل شکم بادمجان ها را پر میکنیم.

مرحله ۳

در مرحله بعد سرکه را بصورت جداگانه میجوشانیم،  پس از انجام این کار سرکه را به مواد اضافه میکنیم , مواد ساده و خوشمزه را درون ظرف در بسته ریخته و تا زمانی که بخوبی جا افتاده شود حداقل ۳ روز نگهداری میکنیم، اکنون ترشی بادمجان بندری شما آماده مصرف میباشد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.