طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر بندری خوشمزه ساده و سریع
ترشی بادمجان شکم پر بندری
بادمجان یکی از صیفی جات پرطرفدار ایرانی میباشد که در تمامی فصول سال بصورت محلی و گلخانه ای در دسترس مصرف کنندگان میباشد , مردم ایران از بادمجان در انواع خوراک های خود استفاده مینمایند و در فصل زمستان آنرا بیشتر بصورت ترشی بادمجان ساده با پوست استفاده میکنند , ترشی بادمجان شکم پر خوزستان همانند ترشی گل کلم طرفداران بسیاری را به خود اختضاض داده است . شما را در ادامه مطلب سایت های پاتوق با روش ساده ای برای طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوزستانی آشنا خواهیم نمود .
مواد لازم برای تهیه ترشی | |
بادمجان ریز | ۱ کیلو |
سیر | به مقدار لازم |
نعناع و زردچوبه و نمک | به مقدار لازم |
سرکه | ۱ لیتر |
ترشی بادمجان شکم پر خوزستان
مرحله ۱
برای شروع و آموزش مرحله به مرحله ترشی بادمجان ابتدا بادمجان ها را شسته و سرهای آنها را جدا کنیم ، سپس درون قابلمه ریخته و مقداری آب به آن ها اضافه میکنیم.
مرحله ۲
پس از اینکه بادمجان ها پخته شد آن ها را درون آبکش ریخته و اجازه میدهیم تا آب ان ها کاملا برود و خشک شوند، در مرحله بعدی شکم بادمجان ها را بوسیله یک چاقو برش زده و با مخلوط سیر و نمک و زردچوبه و نعناع داخل شکم بادمجان ها را پر میکنیم.
مرحله ۳
در مرحله بعد سرکه را بصورت جداگانه میجوشانیم، پس از انجام این کار سرکه را به مواد اضافه میکنیم , مواد ساده و خوشمزه را درون ظرف در بسته ریخته و تا زمانی که بخوبی جا افتاده شود حداقل ۳ روز نگهداری میکنیم، اکنون ترشی بادمجان بندری شما آماده مصرف میباشد.