طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف

 

پخت غذای روسی خوشمزه و پرطرفدار بیف استراگانف با گوشت و خامه، این خوراک را میتوانید همراه با موادی مانند مرغ ، ماکارونی ، پاستا و برنج و پنیر پیتزا نیز تهیه نمایید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استراگانف در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
راسته گوسالهنیم کیلو
قارچ۴۰۰ گرم
پیازدو عدد متوسط
خامهنصف پاکت
آرد۱ ق غ
سس خردل۱ ق غ
سس ورشستر۲ق غ
روغن زیتون۱ ق غ
فلفل سیاه و قرمزمیزان دلخواه
پودر سیریک سوم ق چ
عصاره گوشتیک عدد
سیب زمینییک عدد بزرگ

طرز تهیه بیف استراگانف

مرحله ۱

گوشت را درون کاسه ریخته و بعد از ان فلفل سیاه و قرمز و پودر سیر را اضافه کنید مواد را بخوبی با هم ورز دهید و مخلوط کنید، گوشت را با سلفون بپوشانید و برای مدت زمان ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.

مرحله ۲

تا ادویه حسابی بخورد گوشت رفته و مزه دار شود . حالا تابه را با مقدار کمی روغن روی اجاق قرار دهید تا حسابی داغ شود گوشت را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۱۰ دقیقه تفت دهید بعد از اینکه گوشت آب انداخت و آب آن بخار شد.

مرحله ۳

گوشت را کنار گذاشته و در همان تابه مقداری کره ریخته و پیاز ها را تفت دهید زمانی که پیاز نرم و شیشه ای شد قارچ را اضافه کرده و تفت دهید ، هنگامی که قارچ ها نرم شد یک قاشق غذاخوری آرد سفید درون تابه ریخته و با مواد تفت دهید.

مرحله ۴

در مرحله بعد گوشت را همراه با عصاره و مقداری آب اضافه نمایید درب تابه را بسته و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود زمانی که اجاق گاز را خاموش نمودید خامه را بر روی خوراک خوشمزه ریخته و همراه با سیب زمینی های خلالی سرخ شده سرو نمایید.

مرحله ۵

زمان مورد نیاز برای پخت گوشت بین ۱ الی ۱/۵ میباشد. بخاطر اینکه از عصاره اماده استفاده میکنید نیازی به نمک نیست اما اگر از آب گوشت استفاده نمودید نمک غذا را اندازه کنید.

مرحله ۶

میزان خامه بستگی به ذائقه شما دارد. گوشت را تا جایی که میتوانید نازک برش بزنید تا کاملا پخته شود . این خوراک با قارچ فراوان طعم لذیذتری خواهد داشت.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.