طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی و رژیمی ناهار ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه کشک بادمجان
خوراک بادمجان رژیمی خوشمزه با گردو و گوجه، یک غذای مقوی با خواص فراوان که همراه با نان سرو میشود این غذا را در فر و بر روی ذغال هم میتوانید آماده کنید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۵عدد |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیر | ۳حبه |
کشک | ۱/۲پیمانه |
گردوى خردشده | ۱/۲پیمانه |
نعنا خشک | ۳ق غ |
روغن | به میزان لازم |
نمک وفلفل | به مقدار دلخواه |
گوجه فرنگى نگینى شده | ۱عدد |
طرز تهیه کشک بادمجان
مرحله ۱
برای تهیه این خوراک خوشمزه و پرطرفدار بادمجانی را انتخاب کنید که کشیده و سیاه رنگ باشد و برگ سبز آن بلند باشد این خصوصیات نشانه یک بادمجان شیرین نباشد. پس از شستشو آنها را پوست بگیرید به دو نیم تقسیم کنید.
مرحله ۲
مقداری نمک بر روی بادمجان ها بپاشید و برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار قرار دهید تا آبشان کشیده شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.در مرحله بعدی بادمجان ها را همراه با روغن کم سرخ می کنیم و کنار میگذاریم.
مرحله ۳
در همان تابه پیاز هایی که نگینی خرد شده را ریخته و تفت میدهیم سپس سیر رنده شده را اضافه میکنیم بعد از آن نعنا خشک و گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و تفت میدهیم، اضافه کردن گوجه باعث میشود تا تلخی بادمجان از بین برود.
مرحله ۴
کمی که این مواد را تفت دادیم بادمجان های سرخ شده را با یک گوشت کوب له کرده و پس از انجام این کار به مواد اضافه میکنیم حالا مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله ۵
در مرحله بعد مقداری نمک و آب درون تابه ریخته و اجازه میدهیم تا مواد کاملا پخته شوند . حالا زمان اضافه کردن کشک می باشد حرارت را کم کنید تا کشک بادمجان به روغن بیافتد اکنون میتوانید گردو های خرد شده را به غذا اضافه کنید.