طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

خوراک بادمجان رژیمی خوشمزه با گردو و گوجه، یک غذای مقوی با خواص فراوان که همراه با نان سرو میشود این غذا را در فر و بر روی ذغال هم میتوانید آماده کنید. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵عدد
پیاز۱ عدد درشت
سیر۳حبه
کشک۱/۲پیمانه
گردوى خردشده۱/۲پیمانه
نعنا خشک۳ق غ
روغنبه میزان لازم
نمک وفلفلبه مقدار دلخواه
گوجه فرنگى نگینى شده۱عدد

طرز تهیه کشک بادمجان

مرحله ۱

برای تهیه این خوراک خوشمزه و پرطرفدار بادمجانی را انتخاب کنید که کشیده و سیاه رنگ باشد و برگ سبز آن بلند باشد این خصوصیات نشانه یک بادمجان شیرین نباشد. پس از شستشو آنها را پوست بگیرید به دو نیم تقسیم کنید.

مرحله ۲

مقداری نمک بر روی بادمجان ها بپاشید و برای مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کنار قرار دهید تا آبشان کشیده شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند.در مرحله بعدی بادمجان ها را همراه با روغن کم سرخ می کنیم و کنار میگذاریم.

مرحله ۳

در همان تابه پیاز هایی که نگینی خرد شده را ریخته و تفت میدهیم سپس سیر رنده شده را اضافه میکنیم بعد از آن نعنا خشک و گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و تفت میدهیم، اضافه کردن گوجه باعث میشود تا تلخی بادمجان از بین برود.

مرحله ۴

کمی که این مواد را تفت دادیم بادمجان های سرخ شده را با یک گوشت کوب له کرده و پس از انجام این کار به مواد اضافه میکنیم حالا مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ۵

در مرحله بعد مقداری نمک و آب درون تابه ریخته و اجازه میدهیم تا مواد کاملا پخته شوند . حالا زمان اضافه کردن کشک می باشد حرارت را کم کنید تا کشک بادمجان به روغن بیافتد اکنون میتوانید گردو های خرد شده را به غذا اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.