طرز تهیه خورشت لوبیا سبز

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز

خورشت خوشمزه برای ۲ نفر غذای کاملا رژیمی، شما در شرایط عادی میتوانید لوبیا سبز را برای ۴ روز درون یخچال تازه نگهداری نمایید و در صورت استفاده از فریزر برای ۶ ماه بصورت وکیوم شده..برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت لوبیا سبز در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای دو نفر
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
هویج خلالی ۲۰۰ گرم
لپه پخته شده ۱ پیمانه
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
لیمو خشکیک عدد
لوبیا سبز پخته شده ۱ پیمانه
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ،سماق ،ادویه کاری ، پودر تخم گشنیزبه میزان دلخواه

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز

مرحله ۱

پس از اینکه پیاز ها را خرد نمودید تابه را روی اجاق قرار داده و با حرارت ملایم پیاز ها را بدون روغن تفت دهید تا آبش کشیده شود سپس مقداری روغن اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا طلایی رنگ شوند بعد از آن نوبت اضافه کردن گوشت میباشد.

مرحله ۲

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید در همان حال که مشغول تفت دادن گوشت هستید ادویه ها را نیز اضافه نمایید. هنگامی که بوی ادویه درآمد حرارت اجاق را کم کنید مقداری آب درون تابه ریخته و اجازه دهید گوشت کاملا پخته شود.

مرحله ۳

در مرحله بعد لوبیا و لپه و هویج را بصورت جداگانه بپزید درون تابه ریخته و کمی تفت دهید مقداری رب گوجه فرنگی به آنها اضافه نموده و تا زمانی که رنگ رب باز شود تفت دهید. زمانی که گوشت پخته شد آنرا به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا افتاده شود.

مرحله ۴

در پایان پخت از آبغوره و یا لیمو عمانی بعنوان چاشنی استفاده نمایید. برای چاشنی از سماق بخاطر مزه ترش آن میتوانید استفاده کنید. در هنگام پخت سبزیجات اول هویج را آماده کنید چون زمان پخت آن نسبت به سایر سبزیجات بیشتر است.لوبیا و لپه باید از قبل پخته شده باشند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.