طرز تهیه ماهی کنجدی

طرز تهیه ماهی کنجدی

ماهی سرخ شده بدون فر ، ویژگی های یک ماهی سالمون تازه و خوب گوشت مرطوب و لطیف آن میباشد و شکم یک ماهی تازه سفت و چشم های آن مشکی و براق میباشد. برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کنجدی در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
روغن زیتون۴۰ میلی لیتر
سرکه سفید۱۵ میلی لیتر
آب لیموترش۱۵ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه پودرشدهبه مقدار لازم
فیله ماهی سالمون۸۰۰ گرم
دانه کنجد۴۰ گرم
فلفل قرمز پودرشده۱ قاشق چای خوری
روغن مایعبه مقدار لازم

طرز تهیه ماهی کنجدی

مرحله ۱

پس از شستشو ماهی و پوست گرفتن آن مشغول تهیه سس مخصوص برای مزه دار کردن ماهی میشویم در کاسه ای مناسب روغن زیتون را همراه با سرکه مخلوط نموده سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.

مرحله ۲

حالا تمام مواد را مخلوط میکنیم به این سس مقداری هم نمک و فلفل اضافه کرده کمی هم میزنیم ، حالا ماهی را در ابعاد دلخواه بریده و برای مدت زمان ۱۵ دقیقه درون سس قرار داده تا مزه دار شود.

مرحله ۳

در مرحله بعد یک بشقاب آماده کنید سپس کنجد را همراه با مقدار کمی فلفل قرمز مخلوط کنید و درون بشقاب بریزید حالا تکه های ماهی را از درون سس خارج کرده و درون بشقاب کنجد بغلتانید.

مرحله ۴

حالا یک تابه تفلون روی اجاق قرار دهید و روغن را درون تابه ریخته زمانی که روغن داغ شد تکه های ماهی را درون تابه ریخته و سرخ نمایید، مدت زمان لازم برای سرخ کردن هر طرف ماهی ۳ الی ۴ دقیقه میباشد.

مرحله ۵

شما در هنگام خرید یک ماهی تازه باید از خرید ماهی یک قبلا منجد شده بوده و بعد از انجماد زدایی آنرا به عنوان ماهی تازه بفروش میرسانند خود داری نمایید .خارج شدن خونابه از ماهی نشانه این است که ماهی شما تازه نیست.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام های پاتوق و لینک مستقیم بلا مانع است.