طرز تهیه پاستا پنه با مرغ و خامه شام ۴ نفره ساده و سریع
طرز تهیه پاستا پنه با مرغ
پاستا با مرغ و اسفناج و سس خامه، پاستا دارای خواص بینظیری میباشد مانند رفع کم خوبی و دارا بودن انرژی زیاد پس آنرا در برنامه غذایی خود جای دهید.برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه با مرغ در ادامه با سایت آموزشی های پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۴۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۲ عدد |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
آویشن | یک قاشق چایخوری |
پنیر پارمسان | یک فنجان |
کره | ۲ ق غ |
آرد | ۴ ق غ |
شیر | ۱.۵ لیوان |
خامه | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنه با مرغ
مرحله ۱
قابلمه را روی اجاق گذاشته و به آن آب را اضافه کنید زمانی که آب شروع بجوشیدن کرد پاستا را درون قابلمه ریخته و پس از آن مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا پاستا کاملا پخته شود ، حالا پاستا را درون آبکش ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.
مرحله ۲
برای اینکه پاستا حالت چسبندگی پیدا نکند مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون بر روی آن بریزید. در این فاصله که پاستا را میپزید سس را آماده کنید.برای آماده سازی سس تابه نسبتا بزرگی را روی اجاق گذاشته و کره را درون آن ریخته و آب کنید.
مرحله ۳
به کره آب شده آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ دهد . در یک کاسه کوچک خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود حالا مخلوط را درون تابه ریخته و به آرد اضافه کنید بصورت آرام آرام و مدام آنها را هم بزنید.
مرحله ۴
در همان حال نمک و فلفل را هم اضافه کرده تا سس به غلظت دلخواه شما برسد.در مرحله بعدی اسفناج را خرد کنید و جداگانه تفت دهید و همراه با پاستا به سسی که تهیه کرده اید اضافه کنید.
مرحله ۵
مرغ ها را تکه تکه کرده و همراه با آویشن، پاپریکا و پودر سیر و نمک فلفل مخلوط کنید تا مزه دار شود . وقتی که مرغ مزه دار شد آنرا درون تابه و با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا پخته و طلایی رنگ شوند.
مرحله ۶
این مواد را باید همزمان آماده نمایید تا غذای شما زیاد سرد نشود . مرغ ها را در ابعاد نازک و کوچک برش زده و همراه با پنیر پارمسان به سس اضافه کنید، اکنون خوراک مرغ شما آماده برای تزئین و سرو شده است.